Olay Skin Advisor platformu

0
78 Okunma

Dünyaca ünlü kozmetik markası Olay, yeni platformu Skin Advisor ile güzelliği geleceğine dair ipuçları veriyor. Olay Skin Advisor platformu çektiğiniz selfie sonucunda yüzünüzü tarıyor ve cilt yaşınızı söylüyor. Daha sonrasında sizin ürün tercihlerinizi göz önünde bulundurarak yeni ürünler öneriyor. Aslında basit gibi görünen bu uygulamanın arka planında yoğun bir şekilde çalışan bir sistem bulunuyor. 

Olay’e göre Skin Advisor, güzellik sektöründe öğrenerek aksiyon aldıran ilk uygulama. Şirket uygulama ile cilt sorunlarını biyolojik temelde çözmeye çalışıyor. 

 

Olay söz konusu uygulamaya geliştirirken tüketici araştırmaları yaptı. Kadınların cilt bakımı alışverişleri sırasında kendini bunalmış hissettiği sonucuna varan şirket daha sonrasında bu uygulamayı geliştirmeye başladı. Güzellik sektöründe serumlardan losyonlara yağlardan balsamlara kadar çok çeşitli ürün skalası bulunuyor ve sıradan bir kullanıcı için bunların arasında kaybolmak hiç de zor değil. 

Olay Skin Advisor platformu cildini yanlış şekilde tanımlayan kadınlar için oldukça faydalı olacak gibi duruyor. Cildinin aşırı yağlı olduğuna karar verip nemlendirici kullanmayı kesen biri platform sayesinde neye ihtiyacı olduğunu doğru ve net bir şekilde, bir profesyonelden öğrenmiş olacak. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz