Xiaomi Mi 9 ortaya çıktı!

0
103 Okunma

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi‘nin, yeni amiral gemisi Mi 9 modelini bu ay içinde görücüye çıkaracak. Nasıl görüneceği merak edilen akıllı telefon hakkında bir bilgi ortaya atıldı. Xiaomi Ürün Müdürü Wang Teng Thomas‘a ait fotoğraf teknoloji basınında boy gösterdi. Thomas’ın elindeki telefonun ise Xiaomi Mi 9 olduğu iddia edildi.

Fotoğraf, üç arka kamera ile gelmesi beklenen telefon hakkındaki bu iddiaları doğrulamış oldu. Mi 9 modelinde de tıpkı Xiaomi Mi 8’de olduğu gibi arka kameralar dikey olarak konumlanıyor. Telefon arka kamera sensörlerinden birinin Sony’nin IMX586 48MP sensörü olduğu düşünülüyor. Arkadaki diğer iki kamerasının ise 12 MP olduğu söyleniyor.

Xiaomi Mi 9 teknik özellikleri

Kamerası hakkında çeşitli bilgilerin olduğu akıllı telefonda söylentilere göre 1080×2220 FHD + çözünürlüğüne sahip 6.4 inçlik bir AMOLED ekran kullanılıyor. Telefonun işlemcisinin ise Qualcomm’un amiral gemisi olan Snapdragon 855 olacağı tahmin ediliyor. 3600 mAh bataryaya gelecek olan Mi 9’un 6GB RAM/128GB ve 8GB RAM/256GB olmak üzere iki alternatifi bulunacak. Mi 9’dan bir başka beklenti ise hızlı şarj özelliği ile birlikte gelmesi. Telefon tabiki Android Pie yüklü bir şekilde gelecek.

Xiaomi Mi 9’un 5G desteklemeyeceği tahmin ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz