Oldukça şık Xiaomi Mi Outdoor kablosuz hoparlörü

0
188 Okunma
Mi Outdoor kablosuz hoparlörü

Xiaomi hem çeşitli ürün gamıyla hem de uygun fiyatlı ürünleriyle kullanıcıların karşısına çıkıyor. Özellikle akıllı telefon pazarının uygun fiyatlı ve iyi performanslı yüzü olan Xiaomi‘nin oldukça şık ve suya dayanıklı Mi Outdoor kablosuz hoparlörü karşınızda.

Akıllı ve kablosuz hoparlörler artık kullanıcıların elinin gittiği elektronik cihazlar arasında yer alıyor. Çok yüksek fiyatlı ürünlerin bulunduğu gibi uygun ve orta segment hoparlörlerin bulunması her bütçedeki kullanıcıyı alana çekiyor. Xiaomi de hem şık hem de oldukça uygun fiyatlı olan bluetooth hoparlörünü piyasaya sürdü.

Mi Outdoor kablosuz hoparlörü

Mi Outdoor kablosuz hoparlörü uygun fiyatlı ve şık

Mi Outdoor kablosuz hoparlörü küçük boyutuna rağmen yüksek bir ses sunmayı vadediyor. Toza ve suya karşı IPX5 sertifikasına sahip olan ürünün 5W güç çıkışına sahip olduğunu belirtelim. Hoparlörde yer alan tasarımda Kanada imzasını da görüyoruz. Plastik ana gövdenin üzerinde yer alan kumaş yapısı ürüne kare formunu veriyor.

Hoparlör bas ağırlıklı ve 5W ve 125dB çıkışlara sahip. Hem Android kullanıcılarının hem de iOS kullanıcılarının cihazlarıyla için uyumlu olan bu hoparlör Bluetooth 5.0 ile bağlantı kuruluyor. 3,5 mm’lik bir çıkışı bulunan hoparlörün 2.000 mAh bataryası sayesinde tek şarj ile 20 saat dayanabildiği söyleniyor. Şarj etmek içinse mikro USB çıkışı kullanılıyor. Bunun yanında dahili aramalar veya seçtiğiniz sesli asistanla konuşmak için hassas bir mikrofona da sahip.

Şu an için Hindistan’da satışı başlayan ürünün 20 dolarlık bir fiyat etiketi bulunuyor.

Çocuklar için geliştirilmiş şirin akıllı hoparlör

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz