Facebook Lite için gelen karanlık mod

0
249 Okunma
Facebook lite karanlık mod

Karanlık mod birçok uygulama için sunulan önemli bir özellik olarak karşımıza çıkıyor. WhatsApp ve Instagram’ın ardından Facebook Lite da nihayet ana karanlık mod özelliğini kullanmaya başladı. Darısı Facebook’un ana uygulamasına yerleşik olarak gelmesi.

Yeni verilerle Instagram’ın en popülerleri

Facebook lite karanlık mod özelliğine geçiyor

Karanlık mod geçtiğimiz yılın trendleri arasında kendisine yer buldu. Sunulan uygulamaların da ötesinde Android ve iOS kullanıcıları yakın zaman içinde karanlık tarafa geçebilme alternatifine kavuşmuştu. Şimdi ise Facebook’un daha düşük veri kullanımı sunan Lite uygulaması için karanlık mod geldi. Bu da Facebook’un ana uygulaması için karanlık mod özelliğinin yolda olduğunu kanıtlıyor adeta.

Facebook web sürümünün şu anda beta testinde olan karanlık bir moda sahip olduğunu görmüş olabilirsiniz. Bu yalnızca az sayıda kullanıcı tarafından kullanılabilir bir sürümdür. Facebook Lite’taki karanlık mod bundan tamamen bağımsız olarak nitelendiriliyor ve önce orada uygulamaya geçildi.

Facebook Lite kullanıyorsanız, karanlık moda geçmek oldukça kolay. Uygulamanın son sürümüne eğer sahipseniz, ayarlar butonuna tıkladığınızda karşınıza karanlık mod için ayrılmış bir köşe çıkacak. Orada isterseniz karalık moda geçebilir ya da eski kullandığınız şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz