Onların nesi eksik: İşte çocuklar için Xiaomi akıllı saat!

0
565 Okunma
çocuklar için Xiaomi akıllı saat

Xiaomi teknolojinin içinde yer alan çocuklar için akıllı saatini tanıttı. Çocuklar için geliştirilen Xiaomi akıllı saat dikkat çeken özelliklere sahip. Öncelikle akıllı saatin iki versiyonu bulunuyor. Yeni akıllı saatler Mi Kids Watch 4 ve Kids Watch 4 Pro olarak adlandırılan saatler AMOLED ekran detayı ve GPS özellikleriyle dikkat çekiyor.

çocuklar için Xiaomi akıllı saat-02

Çocuklar için Xiaomi akıllı saat: Mi Kids Watch 4 ve Kids Watch 4 Pro özellikleri

Çocuklar ister istemez teknolojiyi en çok kullanan gruplar arasında yer alıyor. Bu nedenle ürün gamına çocuklar için geliştirdiği akıllı saatini de ekleyen Xiaomi, gelişmiş özellikleriyle çocukların ne eksiği var diyor.

Oldukça tatlı görünen akıllı saatlerin, ekran detayları dikkat çekiyor. 368×448 piksel çözünürlük sunan 1.78 inç AMOLED dokunmatik ekrana sahip olan cihazlar oldukça yeterli duruyor.

Bunun yanında akıllı saatlerin iki versiyonunda da aktivite ve uyku takibi yer alıyor. Saatlerde yer alan özelliklerden birisi olan kamera detayı, saatin hem ön hem de arka tarafında konumlandırılmış. Kameralara ek olarak dahili hoparlör ve mikrofonda söz konusu saatlerde yer alıyor.

çocuklar için Xiaomi akıllı saat-02

Xiaomi Mi Kids Watch 4 özellikleri:

Ekran tarafında, 1.78 inç AMOLED, 326 ppi, Corning Gorilla Glass 3. İşlemci ise Qualcomm Snapdragon Wear 2500 Platform. RAM 1 GB, uyumluluğu ise Android 4.2+ ve iOS 8+ olarak konumlandırılıyor. Aktivite ve uyku takibi gibi özelliklerinin yanında, ön ve arka tarafta toplamda iki kamera bulunuyor ikisi de 5 Megapiksel. Bağlantı ise 4G VoLTE eSIM ile sağlanıyorken Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2 LE, GPS+GLONASS+BEIDOU, NFC gibi diğer özellikleri de sağlıyor. Batarya tarafında, 920 mAh bizi karşılıyor.

Xiaomi Mi Kids Watch 4 Pro özellikleri:

Ekran’ın 1.78 inç AMOLED 326 ppi, Corning Gorilla Glass 3 ile korunduğunu söyleyelim. İşlemci ise Qualcomm Snapdragon Wear 2500 Platform olduğu söyleniyor. RAM tıpkı bir alt modeli gibi 1 GB. Depolama tarafında karşımıza 8 GB eMMC çıkıyor. Android 4.2+ ve iOS 8+ ile çalışan saat aktivite ve uyku takibi yapıyor. Ön kamerası 5 Megapiksel ve arka kamera ise 8 Megapiksel. Bağlantı tarafında ise 4G VoLTE (eSIM ile), Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2 LE, GPS (L1 + L5), NFC karşımıza çıkıyor. Batarya ise 920 mAh.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz