Xiaomi’den 144 Megapiksel kameralık telefon hamlesi

0
211 Okunma
Xiaomi Mi 10S Pro

Xiaomi Mi 10S Pro kamerası hakkında ortaya çıkan detaylara göre 144 Megapiksellik bir telefon karşımıza çıkabilir.

Xiaomi bir süredir gündeme telefonları dışında ürettiği teknolojik ürünlerle geliyor olsa da 144 Megapiksellik yeni gelecek olan telefonu oldukça heyecanlandırıyor.

Telefon alırken kamera özelliklerine dikkat edenler için oldukça önemli olan alınacak telefonun kaç megapiksel olduğu, telefon seçimlerini de etkiliyor. Twitter’da Sudhanshu Ambhore‘ın paylaştığı bir sızıntı ile gündeme gelen Xiaomi Mi 10S Pro‘nun kaç megapiksel olacağı ortaya çıktı.

Xiaomi Mi 10S Pro’nun dikkat çeken kamera detayı

Yeni telefon kamera özelliklerinden önce söz konusu sızıntı ile karşımıza çıkan özelliklere göre, yeni duyurulan Xiaomi Mi 10 serisinin yükseltilmiş versiyonu olacak olan Mi 10S Pro, kullanıcıların gönlünü fethedecek gibi duruyor. Xiaomi’nin Mi CC9 Pro’su ve Mi Note 10 ile birlikte yüksek performanslı ve megapikselli telefonların gündeme geldiğini görüyoruz.

Daha önceki sızıntılara göre Xiaomi’nin 150 Megapiksel üzerinde çalıştığı ortaya çıkmıştı. Bunu takip eden sızıntılara göreyse yeni gelecek olan telefon 144 Megapiksellik kamerasıyla diğer telefonlara göre fark atacak deniliyor.

Xiaomi’den büyüteç görünümünde teknolojik duş başlığı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz