Oppo A53 yakında geliyor! Özellikler sızdı

0
299 Okunma

Herkesin hayallerini amiral gemisi telefonlar süslüyor olsa da büyük bir çoğunluk orta segmentte yer alan telefonları tercih ediyor. Haliyle bu noktada üretilen modeller de çeşitliliği ile dikkat çekiyor. Son yıllarda ülkemizdeki faaliyetlerini artırmaya karar veren Oppo da bu orta segment telefonları ile öne çıkan şirketler arasında yer alıyor. Peki, Oppo A53 özellikleri neler?

Oppo A53 özellikleri neler?

Orta sınıf piyasasındaki pazar payını Xiaomi ve Huawei gibi artırmayı hedefleyen Oppo, ortaya çıktığı kadarıyla yeni bir model için hazırlıklarını tam gaz sürdürüyor. İlk versiyonu 2015 yılında yayınlanan yeni Oppo A53 özellikleri için yeni detaylar ortaya çıktı. Sızdırılan fotoğrafta telefonun bazı özellikleri yer alıyor.

Oppo’unun bu yılın nisan ayında piyasaya sürdüğü A52 modeline alternatif olması amacıyla A53 modeli üzerinde çalıştığı biliniyor. İlginç bir şekilde, aslında bu isimlendirme 2015 yılında karşımıza çıkmıştı. Şimdi ise farklı özelliklerde ve görünümde yeni bir telefonla bu model tekrar karşımıza çıkıyor.

Oppo A53 özellikleri neler

Telefon gücünü 1.8 GHz saat hızında çalışan 8 çekirdekli Snapdragon 460 işlemciden alacak. Bunun yanında telefonun 4 GB RAM/64 GB depolama ve 6 GB RAM/128 GB depolama seçenekleri sunulacak. Yene telefon modelinin Android 10 ve ColorOS 7 ile gelmesi beklentiler arasında.

Ekran tarafında ise 6.53 inç ve 90 Hz LCD ekran ve 5.000 mAh batarya ile tanıtılacağı söylenen yeni A53 için 18W hızlı şarj ile desteklencek olması oldukça iyi duruyor. Kamera tarafında ise,  13 Megapiksel ana kameraya ek olarak, 2 Megapiksel makro lens ve 2 Megapiksel derinlik sensörünün telefonda yer alacağı aktarılıyor. Unutmadan söyleyelim, telefonun ön kamerasında ise 16 Megapiksellik bir kamera bulunuyor.

Telefonda aslında iPhone’larda da olması istenen parmak izi okuyucunun olacağı aktarılıyor. Şu an için telefon hakkında bu bilgiler yer alıyor olsa da ilerleyen günlerde daha detaylı bilgilerin ortaya çıkabileceğini belirtelim.

Oppo Enco Q1 kablosuz kulaklık kutusundan çıkıyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz