Oppo Enco Q1 kablosuz kulaklık kutusundan çıkıyor

0
542 Okunma

Oppo Enco Q1 kablosuz kulaklık kutu açılışı videosu ile karşınızdayız. Bu videomuzda Oppo’nun kablosuz kulaklık modelini kutusundan çıkarıyoruz ve özellikleri ile ilgili detayları sizlerle paylaşıyoruz. Gürültü engelleyici yeteneğine sahip Oppo Enco Q1 kablosuz kulaklık özellikleri ile neler sunuyor?

Oppo Enco Q1 kablosuz kulaklık kutu açılışı

Oppo Enco Q1 kablosuz kulaklık videosunda ilk olarak kulaklığı kutusundan çıkarıyoruz. Sonrasında ise ilk izlenimlerimizi sizlerle paylaşıyoruz.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri kutu açılışı videosu ile baş başa bırakalım. İyi seyirler…

Oppo Enco Q1 kablosuz kulaklık özellikleri

Boyun bandı ile gelen Oppo Enco Q1 kablosuz kulaklık özellikleri ile ilgili detaylara baktığımızda, ilk olarak Hybrid Active gürültü engelleyici özelliğin öne çıktığını söyleyebiliriz. Bu sayede etraftaki gürültüden sıyrılarak müzik dinlemek mümkün.

Midnight Black, Sunny Orange ve Silver White renk seçeneklerine sahip olan kulaklığın 10 metrelik bir wireless mesafesi bulunuyor.

Ses yüzde 50 seviyesindeyken ve gürültü engelleme özelliği açıkken kulaklıkla 15 saat boyunca müzik dinlenebiliyor. Ayrıca 22 saatlik de bir bekleme süresi var. Aktif gürültü engelleyici kapattığımızda ise müzik çalma süresi 22 saate, bekleme süresi 300 saate çıkıyor.

IPX4 sertifikası ile gelen kulaklığın kutusundan USB Type-C kablosu çıkıyor.

Son olarak kulaklığın 42 gram ağırlığında olduğunu da belirtelim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz