Oppo akıllı saat ve kulaklık yolda

0
239 Okunma

Yakın zamanda RX17 Pro modeli ile Türkiye pazarına giriş yapan Çinli telefon üreticisi Oppo, giyilebilir teknoloji tarafında da varlık göstermek istiyor. Huawei, Xiaomi derken bir Çinli daha ülkemizde faaliyet göstermeye başladı. İlk etapta akıllı telefonuyla karşımıza çıkan şirketin 2019 yılı için önemli planları var. Oppo akıllı saat ve kulaklık çalışmaları yapıyor.

Şirket 2019 yılı boyunca Snapdragon 855 işlemciye sahip premium akıllı telefonlara yoğunlaşacak ancak bunun yanında yeni pazarlara da giriş yapacak. Markanın yeni ürün planları arasında akıllı saatler ve akıllı kulaklıklar yer alıyor. Oppo’nun daha önceki yıllarda giyilebilir kumaşlar üzerinde çalışma yaptığı biliniyor. Ancak bazı nedenlerden dolayı biz bu çalışmaları hiçbir zaman net bir şekilde göremedik. 

Oppo pazarlarda yenilikçi bir marka olarak tanınmasa da yeni giyilebilir teknolojilerin uygun fiyatlı olması nedeni ile ilgi göreceği söyleniyor. Oppo akıllı saat modelleri Google’ın Wear OS işletim sistemini kullanılacak. 

Akıllı kulaklık tarafında ise marka, giriş seviyesinde bir model ile pazara girmeyi planlıyor. Bu sayede özellikle gelişmekte olan pazarlardaki varlığını güçlendirecek. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz