İlginç ekran tasarımıyla Huami Amazfit X tanıtılacak!

0
343 Okunma
Huami Amazfit X

Akıllı giyilebilir ürünler noktasında pazarın uygun fiyatlı ürünlerini satan üyelerinden birisi olan Huami’den yeni bir akıllı saat geliyor. 28 Nisan 2020 tarihinde tanıtılacak olan Huami Amazfit X fütüristik tasarımıyla dikkat çekiyor. Karşımıza ilk kez CES 2020’de çıkan saat nihayet resmi olarak geliyor. İlginç bir ekran tasarımıyla karşımıza çıkacak akıllı saatin kitle fonlaması platformu Indiegogo üzerinden özelliklerinin tanıtılacağı söylendi.

Huami Amazfit X

Huami Amazfit X 28 Nisan’da tanıtılıyor

Direkt tanıtım yapmaktansa bir kitle fonlama platformunda listelenmesiyle kullanıcıların karşısına çıkan Huami Amazfit X, Indiegogo’da nihayet listelendi. Ürünün en ilginç detayı ise ekranı. Ekranı kavisli olan bu akıllı saatin akıllı bileklik inceliğinde akıllı saat özelliğinde olduğu söyleniyor.

Gelelim saatin özelliklerine. Ekran tarafında AMOLED ekran ile karşımıza çıkan saatin, 2,07 inçlik, 92 derece kıvrımlı bir ekrana sahip olduğu görülüyor. Bu detaylar ile birlikte şık bir görünüm kazanan saatin, 3 segmentli bir ana karta sahip olduğu aktarılıyor. 220 mAh batarya gücüyle karşımıza çıkan akıllı saatin 7 günlük aktif kullanım sunuyor.

Saatin özellikleri konusunda elimizde detaylı bilgi olmasada eklenen sensörler sayesinde tıbbi seviyede ölçümler yapacağı aktarılıyor.

Bakalım 28 Nisan 2020 tarihinde tanıtılacak olan akıllı saat beğenilecek mi yoksa beğenilmeyecek mi?

Samsung iki yeni Galaxy Watch modeli ile çıkabilir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz