Samsung iki yeni Galaxy Watch modeli ile çıkabilir

0
304 Okunma
Samsung iki yeni Galaxy Watch modeli

Samsung’un yakın zaman önce ortaya çıkın patent başvurusu tamamı ekrandan oluşan bir ürün üzerinde çalıştığını ortaya koyuyor. Bu kapsamda Samsung iki yeni Galaxy Watch modeli ile karşımıza çıkabilir. Tam ekranlı giyilebilir bir cihaz olduğu tahmin edilen ürünün akıllı saat olduğu düşünülüyor. Hatta Galaxy Watch Active 2 için bir halef olabilir.

Samsung iki yeni Galaxy Watch modeli

Samsung iki yeni Galaxy Watch modeli ile geliyor olabilir mi?

Samsung’un Çin’deki MIIT ile yeni bir cihazının onaylandığı iddia ediliyor. Söz konusu yayımlanan raporda kanıt olarak iki model ürün yer alıyor. SM-R840 ve R850 olarak kodlanan ürünler birbirini sıralı olarak takip eden numaralandırmalara sahipler bu da aynı ürünün farklı versiyonlarını düşündürüyor.

Mysmartprice’ın yorumuna göre bu ürünler akıllı saat anlamına geliyor. Çünkü Galaxy Watch olarak bildiğimiz ürünün model numarası SM-R8xx olarak biliniyor. Bu da bizi numara benzerliğinden dolayı yeni bir akıllı saat mi çıkıyor sorusunu sorduruyor. Eğer bu bir akıllı saat olacaksa üründe oksijen ve kan basıncı gibi özelliklerin eklenmesi bekleniyor.

Söz konusu ürünün Galaxy Note 20 ile karşımıza çıkması bekleniyor.

Samsung’un akıllı saatlerindeki ilginç uygulama

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz