Oppo’dan dev yatırım!

0
275 Okunma
oppodan-dev-yatirim

Oppo, akıllı saatler, akıllı kulaklıklar, artırılmış gerçeklik (AR) gözlükleri ve akıllı ev yönlendiricileri de dahil olmak üzere tüm akıllı cihaz ürünlerine önümüzdeki üç yıl boyunca geliştirmek amaçlı 50 milyar yuan (7.11 milyar $) yatırım yapacaklarını açıkladı.  Görünen o ki şirketi, ürün yelpazesini akıllı telefonlarla kısıtlamak istemiyor.

oppodan-dev-yatirim

Teknoloji devi “5G fırsatlarından yararlanma” stratejisiyle ilerlediklerini belirti.

Oppo başkan yardımcısı Levin Liu açıklamaları:

oppodan-dev-yatirim

Oppo başkan yardımcısı Levin Liu, Shenzhen’deki Oppo Inno Günü 2019’da, “Yeni 5G dönemi karşısında, Oppo’nun “frontier teknolojisi ”ve“ kullanıcı için değer” tarafından yönlendirilecek olan Tech Innovation 2.0’a yönelmesi bekleniyor” dedi ve sözlerine şunları ekleyerek devam etti: Liu, fikrinin şirketin ürün portföyünü akıllı telefonların ötesine genişletmek olduğunu söyledi. “Şirketimiz, başından beri bir telefon üreticisi olmaktan öte bir şeydi. Aslında, akıllı telefonlar, Oppo’nun çok çeşitli teknolojik hizmetler portföyü sunması için bir geçit oldu.”dedi.

Çinli teknoloji devi ayrıca, ilk olarak 2020’de akıllı saatler, akıllı kablosuz kulaklıklar ve 5G CPE‘yi piyasaya süreceklerini açıkladı.

Behzat Ç. hayranlarını sevindiren haber BluTV’den geldi!

OPPO’da Global Pazarlama ve Marka Stratejisi Direktörü Michael Tran de yaptığı açıklamada şu konulara değindi: “5G akıllı telefonlar piyasaya süren ilk üretici olma çabasına ek olarak, Oppo’nun 5G + döneminde uygulama fırsatlarını araştırması nihayetinde 5G’nin değerini belirleyecektir. Oppo, 5G’yi uygulamalar ve kullanıcı görüşleri ile tamamen bütünleştirecek ve sürekli yenilik yapacak” dedi.

Bu yılın başlarında bilindiği gibi Oppo, Ericsson ile 5G cihaz testinde işbirliği yapmak üzere bir anlaşma imzaladı .

WhatsApp’tan yeni ücretli hatırlatıcı özellik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz