Behzat Ç. hayranlarını sevindiren haber BluTV’den geldi!

0
322 Okunma
behzat-c-hayranlarini-sevindiren-haber

Geçtiğimiz aylarda yeni sezonunu izlediğimiz ve izleyenleri tarafından fanatikleşen Behzat Ç. dizisi devam edecek mi henüz bilinmiyor. Fakat Behzat Ç. severlerini mutlu edecek haber BluTV‘den geldi. BluTV, fenomen dizinin spin-off projesi için hazırlıklara başladığını duyurdu.

Başrolünde efsane isim Nejat İşler’in olduğu dizide oyuncu, kötü bir karaktere hayat verecek. Çekilecek spin-off dizisinin adı “Saygı” olarak belirlendi.

behzat-c-hayranlarini-sevindiren-haber

Türk dizi tarihine damga vuran bu dizinin hikayesi, kendine has tavırlarıyla izleyicide ayrı bir yer edinen Ercüment Çözer’in etrafında şekillenecek. 8 bölüm olarak yayınlanması beklenen proje, BluTV ve İnter Medya ortaklığında gerçekleşecek. Dizi “Toplumdaki yozlaşmanın çözümünü kendi adaletinde bulan sert ve güçlü bir insan” sloganıyla izleyiciyi karşılayacak.

Tamamen iPhone ile çekilen bir video daha yayınlandı

Dizide izleyicileri ne bekliyor?

behzat-c-hayranlarini-sevindiren-haber

Dizi haberde de belirttiğimiz gibi BluTV ekranlarında izleyiciyle buluşacak. BluTV yeni projeleri hakkında şu açıklamalarda bulundu ;

“Toplumdaki yozlaşmanın çözümünü kendi adaletini sağlayarak arayan Ercüment Çözer’in yolu, onunla aynı amaç doğrultusunda hareket ettiğine inandığı iki genç ile kesişecek. Behzat Ç. – “Bir Ankara Polisiyesi” dizisinin senaristi Ercan Mehmet Erdem’in yazdığı dizi yepyeni bir oyuncu kadrosuyla sevenlerinin karşısına çıkacak.”

Bu dizi sayesinde Ercüment Çözer‘i ilk defa İstanbul’da, kendi memleketinde görme şansı bulacağız. Dizinin, 2020’nin ilk yarısında izleyiciyle buluşması bekleniyor.

Netflix’in ikinci Türk dizisi Atiye fragmanı ile dikkat çekti

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz