Otomatik fren yapan bebek arabası!

0
960 Okunma

Las Vegas’ta geçen yıl düzenlenen ABC Kids Expo’ya ebeveynleri ve çocukları ilgilendiren birçok ürün damgasını vurdu. Bu ürünler arasında bir tanesi ise sahip olduğu özelliği ile diğerlerinin arasından sıyrılmayı başardı. Milkbe’nin geliştirdiği yeni bebek arabası daha önce yapılmamış bir teknoloji ile tüketicilerin ilgisini çekiyor. Milkbe’nin geliştirdiği bebek arabasında otomatik fren yapmasını sağlayan B-Touch teknolojisi bulunuyor. Fren yapan bebek arabası ebeveynlerin içini rahatlatıyor.

Bebek arabası sahip olduğu teknolojisi ile dünyanın en güvenli bebek arabaları arasında gösteriliyor. Ebeveynlerin en büyük korkularından biri olan bebek arabası kaymasının önüne geçen Milkbe Auto Braking bebek arabasının tutma yerlerinde sensörler bulunuyor. Burada bir el olmadığını farkeden sensörler araba hareket etmeye başladığı zaman fren yapıp duruyor. Başarılı süspansiyonlara sahip arabada bebek bu fren olayını kesinlikle farketmiyor ve huzursuz olmuyor.

Milkbe’nin bebek arabası son zamanlarda Hollywood ünlüleri arasında da son derece popüler. Güvenliği ve konforu üst seviyeye çıkaran fren yapan bebek arabası her ebeveynin sahip olmak isteyeceği özelliklere sahip. Arabanın Amerika Birleşik Devletleri satış fiyatı ise 750 dolar. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz