Pablo Escobar’ın kardeşinden kadınların dikkatini çekecek yeni katlanabilir telefon!

1
783 Okunma

Meksika’nın en tanınan isimlerinden Pablo Escobar’ın kardeşi Roberto De Jesus Escobar Gaviria, Escobar Inc adında güçlü bir şirket kurdu. Piyasa değeri yaklaşık 350 dolar olan telefon aynı zamanda katlanabilir bir model. Rakip firmaların fiyatlarının 1000 doları aştığını düşünecek olursak, bu fiyat diğer modellere kıyasla oldukça ucuz. Roberto Escobar tarafından üretilen telefon, Escobar Fold 1 adıyla piyasaya sürülecek.

pablo-escobarin-kardesinden-kadinlarin-dikkatini-cekecek-yeni-katlanabilir-telefon

Hemen hemen herkesin bildiği gibi Pablo Escobar bir uyuşturucu baronudur. Uyuşturucu satarak ülkesi Meksika’nın en zenginleri arasında yer alır. Ama biyolojik kardeşi Roberto Escobar, abisi gibi bu işlerle uğraşmayacağa benziyor. Teknolojiyle ilgilenen Junior Escobar güçlü özelliklere sahip yeni bir telefon üretti.

Pablo Escobar’ın kardeşi, Escobar Fold 1’i resmen duyurdu

Merakla beklenen Escobar Fold 1 diğer rakipleri Huawei Mate X ve Samsung Galaxy Fold gibi güçlü markalarla kıyaslanabilir derecede güçlü.

Aynı zamanda Escobar’ın dediğine göre Escobar Fold 1, kadınların dikkatini ayrıca çekecek. Telefon için çekilen reklam filmine bakıldığında, Escobar’ın yaptığı açıklamalarla paralel nitelikte olduğu net bir şekilde görüyoruz. İşte dikkat çeken reklam filmi…

Yeni Escobar Fold 1’in özellikleri

Bu yeni telefonun en belirgin özelliği katlanabilir olması. Piyasadaki diğer rakipleri gibi küçük bir ekrana sahip değil. 7,8 inç Full HD Amoled ekranla diğer rakiplerine göre daha geniş yapıda. Escobar Fold 1, çift kameralı tasarımının yanı sıra 16 MP + 20 MP çözünürlüğüne ve Qualcomm’un Snapdragon 8 işlemcisine sahip durumda.

pablo-escobarin-kardesinden-kadinlarin-dikkatini-cekecek-yeni-katlanabilir-telefon

“Apple’ı yeneceğim”

Telefon piyasasına iddialı bir şekilde giriş yapan Roberto Escobar, yaptığı açıklamada “Apple’ı yeneceğim” dedi. Birçok insana Apple’ı yeneceğini söyleyen Escobar, Apple’a karşı bir savaş açtığını açıkça belirtmekten de geri kalmadı.

Sosyal medyada en çok konuşulan Türk dizileri

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz