Parfüm seçme derdine son veren Ninu tanıtıldı

0
1.058 Okunma
ninu akıllı parfüm

Sevdiğimiz klasik kokular elbette var. Fakat zaman zaman gideceğimiz ortama o gün ki  ruh halimize göre parfüm tercihimiz değişebiliyor. Eğe sizde parfüm konusunda kararsız kalıyorsanız tam da size göre bir parfüm önerimiz var. Geçtiğimiz günlerde CES 2021 etkinliğinde tanıtılan akıllı parfüm Ninu ruh halinize göre farklı kokular yayabiliyor.

Ninu akıllı parfümün özellikleri

Ninu akıllı parfüm

Tamamen yapay zeka ile çalışan bu parfüm, o anki ruh halinizi ölçümleyerek farklı kokulara dönüşebiliyor. Mobil cihazlarınızla bağlanıp dilediğiniz kokuyu oluşturmanızı sağlayan Ninu, yapay zekanın ve teknolojinin hayatımızda ne kadar büyük yer edinebileceğinin habercisi.

Şirket kendi ismini verdiği akıllı parfüm ile hem bir çok kokuyu her an yanınızda taşımanızı sağlıyor hem de parfümler için kullanılan ekstra ambalajların oluşturacağı atıkların önüne geçiyor. Parfümün içerisinde 3 temel koku bulunuyor. Fakat size sadece 3 koku üzerinden değil milyonlarca koku üzerinden seçim hakkı sunabiliyor. Telefonunuza indirdiğiniz mobil uygulama sayesinde istediğiniz kombinasyonları seçerek bu 3 ana kokudan bir tanesi ile birleştiriyorsunuz ve işte parfümünüz hazır.

Fossil, yeni nesil akıllı saatleri kadınların gözdesi olacak

Dünyanın ilk akıllı parfümü olarak tanıtılan Ninu kozmetik ve teknolojinin ortak bir paydada buluşmasının sonucu. Yüz maskeleri, saç bakım aletleri ve bir çok alanda hayatımıza giren teknolojik artık kişisel bakım ve kozmetik alanında da bizleri yalnız bırakmıyor.

İki farklı renk seçeneği olan akıllı parfümün henüz ne zaman ve ne kadara satışa çıkacağı belli değil. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz