Parkinson hastalığına özel geliştirilen bileklik

3
2.047 Okunma

Parkinson hastalığı, bireyin günlük yaşamlarını titreme ve titremelerle yürütmek zorunda kalmasına neden olabilir, bu da bir dizi işi zorlaştırırken, kullanıcının güvenini de ciddi şekilde etkileyebilir. İşte burada mühendisler tarafından geliştirilen Tryro devreye giriyor!

Kullanıcının elleri etrafına büyük ölçüde sarılmış, şık ve fütüristik bir giyilebilir bilekliğe monte edilmiş bir jiroskopik motor üçlüsünü kullanan Tryro, kullanıcının ellerini dengelemek ve böylece güven duygusu uyandırmak için sarsıntıları engelliyor! Tasarımcısı James Sanchez, bir bireyin sahip olabileceği çeşitli titreme seviyelerini tanıyabiliyor. Buna uyması için, kullanıcının bileğinde bulunan kadran, jiroskopik motorun hızının ayarlanmasına izin veriyor!

Tryro’yu bu kadar benzersiz kılan, kaçınmayı başardığı tıbbi estetik. Göz önünde bulundurulan detaylar ve çekici bir form, daha çok arzulanan bir ürüne ve tıbbi cihazların damgalarını taşımayan bir ürüne dönüşmesine olanak sağlıyor!

Taze meyveleriniz anında soda oluyor

Aynı zamanda spor bir görünüme sahip olduğu için günlük hayatta çok rahat taşınıp kullanılabilir bir aksesuar halini alıyor.
Jiroskopik el sabitleyici ile el titremelerini kolaylaştırmak artık mümkün.

Tasarımcı: James Sanchez

3 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz