Pazar akşamı izlenebilecek en iyi 5 film!

0
265 Okunma

Pazar geceleri, sıcacık yatağımızda hele ki sevdiklerimiz yanımızdaysa, film izlemek bir başka oluyor. Önümüze atıştırmalarımızı aldıktan sonra da akıllara tek bir soru geliyor “ne izleyelim?“. Milyonlarca film arasından pişman olmayacağınız filmi seçmekse şans oyunu oynamak gibi bir şey. Eğer bu durum aklınızı karıştırıyorsa size farklı kategorilerden hazırladığımız, en iyi 5 film listemize bakmayı unutmayın!

Pazar akşamı izlenebilecek en iyi 5 film!

1. #Alive

Alive | en iyi 5 film

Zombi temalı aksiyon filmi 2020 yılında izleyicisiyle buluştu. 1 saat 38 dakika uzunluğunda olan bu film Güney Koreli yapımcılar tarafından gerçekleşti. Filmde Joon-Woo adlı karakter, günün büyük bir çoğunluğunu bilgisayar başında geçiriyor. Bir gün ailesi dışarıdayken arkadaşları ona televizyonu açmasını söylüyor. Haberde hızla yayılan bir hastalığın insanların birbirini yemesine neden olduğunu ve hükümetin kontrolü kaybettiğini belirtiyor. Film de tam bu noktadan sonra yaşam mücadelesi veren kişileri konu alıyor. Bu sebeple aksiyonun tavan yaptığı bu filmi izlemenizi tavsiye ederiz.

2. İyi Adamın 10 Günü

İyi Adamın 10 Günü |en iyi 5 film

Bazı kesimler Türk filmlerini izlemekte ön yargılı olsa da vizyona girdiğinden beri çok konuşulan bu film sizi cezbedecek. Dram kategorisinde yerini alan bu film yaklaşık 2 saat. Kısaca konusuna gelecek olursak İyi bir adam olarak bilinen Sadık, insan kaçakçıları ve katillerin dünyasında adalet ararken iyilikle kötülük arasındaki çizgi bulanıklaşır. Sadık’ın bu zorlu yolculukta başından geçenleri ve alacağı kararları ele alan İyi Adamın 10 Günü filmi üçleme serinin ilk filmi.

3.Sarmaşık

Sarmaşık -en iyi 5 film

Filmin başrollerinde Nadir Sarıbacak, Hakan Karsak ve Kadir Çermik’ alıyor. Film “bir armatörün iflas edip ortadan kaybolmasının ardından, deniz hukuku gereği gemide kalmak zorunda olan ve hiçbir yere gidemeyen beş gemici ile bir kaptanın arasındaki hiyerarşik mücadeleyi” anlatıyor. Psikolojik bir dramı anlatan film 1 saat 44 dakika bir uzunluğa sahip. Son olarak bu filmdeki tüm karakterler aslında bir şeyi ifade ediyor. İzlemenizi tavsiye ederiz.

4. Batı Cephesinde Yeni Bir Şey Yok

Batı Cephesinde Yeni Bir Şey Yok

Dünya Savaşı’nın son yıllarında geçen film, arkadaşlarıyla birlikte Alman Ordusu’na ailesinden habersiz yazılan Paul Bäumer’in hayatını konu alıyor. Bir kahraman olma hayali ile girdiği bu macerada hayal kırıklıkları acı ve dram ile karşılaşıyor. Bununla birlikte film izleyen birçok kişiyi ağlatıyor.

5.Vakit Varken

Watch Still Time | en iyi 5 film

Zamanda sıçrama temalı bu dram-komedide her zaman acelesi olan işkolik bir adam, kendini birkaç saatte bir yeni bir yıla girerken bulunca hayatın yavaşlamasını ister. Son olarak film 1 saat 48 dakika olan bu film şu an Netflix’te oldukça popüler.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz