PUMA koşu ayakkabıları NITRO teknolojisi ile yeniden doğuyor

0
321 Okunma

Birçok ünlü koşucuya ayakkabılar üreten PUMA, yaklaşık 75 yıldır bu sektörde liderliğini koruyor. Geçmişten bugüne başarısını koruyan PUMA, bilimsel alt yapısı sayesinde koşu ayakkabılarına yeni bir bakış getiriyor. Aradan yıllar geçmesi üzerine 4 farklı modelle gelen PUMA, koşu ayakkabılarına yeni bir anlam katıyor.

PUMA NITRO teknolojiyle kadın ayak yapısına uygun tasarımlar geliyor

Puma koşu ayakkabısı

Hayatımızın her alanına giren teknoloji, ayakkabılarda da bizi yalnız bırakmıyor. Artık üretim aşamasında birçok teknolojinin ve bilimsel alt yapının kullanıldığı spor ayakkabılar raflarda yerini alıyor. Bu ayakkabılar için bir değerli isim de PUMA’dan geldi. NITRO teknolojisi ile geliştirilen yeni koşu ayakkabıları daha konforlu bir yapıya sahip. Bu sayede artık koşular daha kolay hale gelecek.

“RUN PUMA kampanyasında koşucular için rahat bir koşu deneyimi yaratmak için yola çıktık.” sloganı ile duyurulan ayakkabılar için; PUMA Koşu ve Antrenman Global Direktörü Erin Longin,

“Yeni koşu ayakkabılarımız, NITRO köpük gibi en yenilikçi teknolojilerimizi içeriyor. Bu teknoloji ayakkabıyı son derece hafif ve duyarlı hale getiriyor. NITRO köpük teknolojisi hedeflerinize ulaşabilmeniz için daha az enerji kullanmanıza ve rahatça koşmanıza yardımcı oluyor. Bu yeni seriye ait dört modelin tamamı, kadın koşucuların ayak yapısına mükemmel uyum sağlayan tasarım öğeleri içeriyor. Bu kapsamda da koşu dalında son zamanların öne çıkan kadın sporcularından Molly Seidel, Gesa Krause, Aisha Praught-Leer, Fiona O’Keefe ve Taylor Werner ile anlaşma imzaladık. Ayrıca tüketicimizi daha fazla araştırdıkça, DEĞİŞİM fikrinin koşucularda yankı uyandırdığını öğrendik. Koşucular her zaman değişim için çaba gösterirler ve kendilerini daha iyi hale getirmeyi hedeflerler. Bu yüzden koşarken yaptığımız her şeye anlam ve enerji getirmek için SPARK CHANGE konseptine karar verdik ve bir değişim kıvılcımı başlatmış olduk”

sözleriyle yeni seri hakkında bilgi verdi.

Özellikle kadın koşucuların ayak yapısı için performans sağlayacak ürün, renk ve tasarımlarıyla da dikkatleri çekecek. Yıllardır üzerinde çalışılan bir ayakkabı olduğu belirtilen seri için; Deviate, Velocity, Liberate ve Eternity adında 4 farklı model seçeneği var. Yeni PUMA koşu ayakkabıların şimdilik iki farklı rengini görüntüleyebiliyoruz.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz