Qwerkywriter S tabletlerimizi birer daktiloya dönüştürüyor!

0
833 Okunma
Qwerkywriter

Qwerkywriter S, eski moda bir daktiloyu taklit eden, retro görünümlü bir  mekanik klavye. Sahip olabileceğimiz en çarpıcı cihazlardan biri olan yeni Qwerkywriter S, sektörün önde gelen özellikleri ve başka hiçbir yerde bulamayacağımız patentli tasarımlarla dolu. Kablolu bir microUSB bağlantısı veya kablosuz Bluetooth desteği ile modern bir klavyenin tüm özelliklerine sahip!

MacOS, iOS, WIN, Android ve Linux ile çalışıyor. Tüm Metal Kasa, Dökme Alüminyum Dönüş Çubuğu, 3 Cihaz Kablosuz Bluetooth, Kablolu USB w / Anti-Gölgelenme, Çift Fonksiyonlu Kaydırma Düğmeleri, Kiraz MX Clicky Anahtarları, Tablet Sehpası ve çok daha fazlasını içeriyor!

Qwerkywriter S ‘i daha yakından tanıyalım!

Qwerkywriter S, aynı anda birden fazla kablosuz cihaza bağlanabilir. Yani, bir cep telefonuna ya da tablete  Qwerkywriter S ‘i kablosuz olarak bağlayarak bir dizüstü bilgisayara sahip olabiliriz!

Qwerkywriter S

Stabilite ve otomotiv kalitesinde elektrokaplama dahil olmak üzere çok sayıda iyileştirmeye sahip olan mekanik klavye, çizilmelare karşı fazlasıyla dayanıklı! Muhteşem bir görüntüye sahip olan mekanik klavye , 10,5 inç ekrana kadar rahatça yerleştirilebilen entegre bir tablet standına sahip. Ayrıca, 5/8 inç kalınlığından daha az olduğu sürece, 12 inçlik tabletlerin çoğuna da uyum sağlayabiliyor. Profesyoneller için tasarlanan Qwerkywriter S, NKRO destekli kablolu USB moduna sahip olmasından dolayı, en yüksek seviyelerde performans gösterebiliyor. Aynı zamanda mekanik klavye,; imza oluşturma,  kopyalama, kesme, komutları yapıştırma gibi 15 karaktere kadar programlanabiliyor!

Beyaz, pembe veya nane rengindeki modellerinden birine sahip olabilmek  için birkaç hafta sonra Indiegogo sitesini ziyaret edebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz