Ramazan ayında kullanmanız gereken mobil uygulamalar!

0
164 Okunma

Müslümanlar için 11 ayın sultanı Ramazan geldi. 23 Mart ile 21 Nisan tarihleri arasında farz ibadet olan oruç gerçekleşecek. Bu ay içerisinde ezan vakitlerini de sık sık kontrol ediyor olacağız. İşte bu sebepten ötürü Ramazan ayı boyunca tek bir uygulama üzerinden tüm imsak ve sahur vakitlerini takip edebileceğiniz, aynı zamanda içinde farklı fonksiyonların olduğu uygulamaları sizler için listeleyeceğiz. İşte Ramazan ayında kullanmanız gereken mobil uygulamalar!

Ramazan ayında kullanmanız gereken mobil uygulamalar

Ezan Vakti Pro

ezanvakti pro

Ezan Vakti Pro namaz ibadetini yerine getiren çoğu kişinin telefonunda bulunuyor. Uygulama size vereceğimiz listenin içerisinde en zengin içeriklere sahip. Ezan vaktini geri saymasının yanı sıra, Kuran, pusula, yakın cami, hatırlatıcı, yemek menüsü gibi birçok özellik yer alıyor.

İftara Ne Kadar Kaldı?

iftara ne kadar kaldı Ramazan ayında kullanmanız gereken mobil uygulamalar!Ramazan ayında en çok indirilen uygulamalardan biri olduğunu söyleyebiliriz. Yine her uygulamada olduğu ilk önce şehrinizi seçmeniz gerekiyor. Ardından sizler için listeyi oluşturuyor. Uygulama içerisinde bilgilendirmeler, yemek tarifleri, dualar, sureler ve daha fazlası bulunuyor.

Ramazan+

Ramazan ayında kullanmanız gereken mobil uygulamalar!

Uygulama çok kolay bir ara yüze sahip. Yükleme işlemini gerçekleştirdikten sonra karşınıza Diyanet takvimine göre mi yoksa Fazilet takvimine göre mi istediğinizi soruyor. Seçiminizi yaptıktan sonra ülkenizi ve şehrinizi de seçiyorsunuz. Böylelikle geri sayım başlıyor. Aynı zamanda uygulamanın içerisinde zikirmatik, dualar ve bilgilendirici içerikler yer alıyor.

İslamApp

islamApp ramazan mobil uygulama

 

Son uygulama ise İslamApp. İçerisi oldukça sade ve basit. Tüm vakitlere geri sayım yapabilen bu uygulamada özel günleri, hicri takvimi, kıble özelliğini kullanabiliyorsunuz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz