Realme Buds Air 2 tanıtıldı! Özellikleri sizi memnun edecek

0
231 Okunma
Buds Air 2

Realme merakla beklenen Buds Air 2 kablosuz kulaklığını Hindistan’da bir etkinlikte duyurdu. Uzun pil ömrü, yeni nesil özellikleri ve fiyat performans oranı ile alışveriş listelerinde yerini alacak. Oppo markasının alt markalarından biri olarak hizmet veren Realme’nin kablosuz kulaklığını yakından inceleyelim.

JBL tasarım harikası yeni kulaklık serisini duyurdu!

Realme Buds Air 2 özellikleri

Buds Air 2

Kablosuz kulaklık aktif ve pasif gürültü engelleme teknolojisine sahip. Bu özelliği sayesinde isterseniz 25 desibele kadar olan dış gürültüleri engelleyebiliyorsunuz. Bunun yanı sıra farklı kulaklık boyutları ile gelen kulaklığın pasif gürültü engelleme özelliğini de kullanabiliyorsunuz. Kulak içi formda tasarlanan kulaklık ayrıca uzun pil ömrüne de sahip. Şarj özellikli haznesi ile birlikte kulaklığı tam 25 saat kullanabiliyorsunuz. Şık tasarıma sahip kulaklığın siyah ve beyaz olmak üzere iki renk seçeneği var. Güç ve bağlantı yeteneklerini Realme 2’den alan Buds Air 2; Bass Bosst+ modu ile yüksek kalitede baslı müzik performansı sağlıyor. Ayrıca kablosuz kulaklık R2 işlemci sayesinde gecikme süresini yüzde 35 seviyelerinde iyileştiriyor. Kulaklıkta Bluetooht 5.2 teknolojisi kullanılıyor.

IP5X sertifikası bulunan kulaklığı dışarıda özgürce kullanmanız mümkün. Ayrıca şarjınız bittiğinde telaşlanmanıza gerek yok. 10 dakikalık şarj ile 2 saat boyunca müzik dinleyebileceksiniz. 4.1 gramlık kulaklığın fiyatı da oldukça dikkat çekici. Henüz Türkiye satışı başlamayan Buds Air 2 yurt dışı satışı 45 dolar olarak açıklandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz