Samsung katlanabilir telefonlar için yeni kampanya

0
453 Okunma

Katlanabilir telefonlar neredeyse tüm kullanıcılar tarafından heyecanla bekleniyor. Samsung kullanıcıların telefonları daha iyi deneyimleyebilmesi için “Satın al ve Dene” programını 100 güne kadar uzattı. İade sürelerinin uzatılmasındaki en büyük etkense katlanabilir telefonların kullanıcılar için doğur olup olmadığını ölçümlemek.

Katlanabilir telefonlar 100 gün süre ile denenebilecek

 katlanabilir telefonlar

Galaxy Z Flip 5G ve Galaxy Z Fold 2 5G ile karşımıza çıkan kampanya eskiden 15 gün ile sınırlıydı. Samsung, daha iyi deneyim sağlayabilmek adına programda ciddi bir zaman artışı yaptı. Artık bu cihazları 100 gün boyunca deneyip istediğiniz takdirde 100 gün sonra iade edebileceksiniz. 3 aydan daha uzun tutulan sürede telefon inceleme fırsatı tüm kullanıcılara sunuluyor.

Uygun fiyata Samsung Galaxy S21 almak mümkün olacak

Merakla takip edilen katlanabilir telefonlar ile ilgili bu kampanya Samsung tarafından ilk defa yapılıyor. Geçen yıl salgına rağmen iyi bir satış geliri sağlayan şirketin, bu kampanya ile katlanabilir cihazlarda da aynı performansı yakalamak istediği anlamına geliyor.

Eğer siz de bu kampanyalardan yararlanmak istiyorsanız bir süre kısıtınız var. 100 gün süreli “Satın al ve Dene” programı 1 Nisan tarihine kadar geçerli olacak. Ayrıca kampanyaya katılmak için satın alma işlemlerinizi Samsung resmi web sitesinden yapmanız gerekiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz