Realme GT Neo 3 ‘Thor: Love and Thunder’ tanıtıldı

0
243 Okunma

Türkiye resmi teknoloji firmaları arasında yer alan Realme bugün Realme GT Neo 3 akıllı telefonun özel bir sürümünü duyurdu. Yeni GT Neo 3 Thor: Love and Thunder sürümü, Marvel Studios ile işbirliği içinde yapıldı ve bazı yeni kutu içi hediyeler ve aksesuarlarla birlikte geliyor. İşte yeni modelin detayları…

Realme GT Neo 3 ‘Thor: Love and Thunder’ özellikleri

Realme GT Neo 3 Thor Edition akıllı telefonun özellikleri, piyasadaki mevcut Realme GT Neo 3 modeliyle benzerlik gösteriyor. Thor Edition’ı satın alanlar, Thor filminden özel ambalaj ve çıkartmalar alacaklar. Bu akıllı telefonun ayrıntılı özelliklerine bakıldığında 120Hz yenileme hızına ve 6,7 inç full HD+ ekrana sahip. Ayrıca MediaTek Dimension 8100 5G işlemci tarafından desteklenmektedir.

realme-gt-neo-3-thor-love-and-thunder-tanitildi-1

Realme GT Neo 3 akıllı telefon, üçlü arka kamera kurulumuna sahip. Arkada 50 megapiksel Sony IMX766 sensör + 8 megapiksel ultra geniş açılı lens + optik görüntü sabitleme özelliğine sahip 2 megapiksel makro sensörlü üçlü kamera bulunuyor. Selfie’ler ve görüntülü aramalar için 16 megapiksel kamera var.

Telefon 4500 mAh pil ve 150W hızlı şarj ile geliyor. Diğer özellikler arasında stereo hoparlörler, NFC, Type-C bağlantı noktası ve Android 12 tabanlı Realme UI 3.0 yer alıyor. Realme GT Neo 3 Thor: Love and Thunder sürümü 543 dolar olarak fiyatlandırılıyor. Cihaz 13 Temmuz’dan itibaren satışa çıkacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz