Realme GT Neo 3T tanıtıldı!

0
176 Okunma
Realme GT Neo 3T

Türkiye resmi firmaları arasında yer alan Realme yeni akıllı telefonunu tanıttı. Türkiye satış ihtimalli telefonun bir versiyonunda desenli arka kapak bulunuyor. İşte tasarımı ile dikkat çeken Realme GT Neo 3T özellikleri.

Realme GT Neo 3T özellikleri ve fiyatı

Realme GT Neo 3T

Orta ile üst segment arasında bir konumda yer alan yeni akıllı telefon modeli, iddialı özelliklere sahip. Lafı hiç uzatmadan tasarım özellikleri ile söze başlayalım. Model 6.62 inç FHD ekrana sahip. Ekran tarafındaki bir diğer özellik ise 120 Hz AMOLED ekran. Cihaz geleneksel siyah beyaz ve sarı renklerine bir dokunuş ile fark yaratmaya çalışmış. Çok iddialı olmasa da farklı bir görüntüye sahip cihazın sarı ve beyaz renk seçeneklerinde yarış bayrağından ilham alan bir tasarım yer alıyor. Farklılık arayanlar için güzel bir tercih olan bu detaylar siyah renkte bulunmuyor. Diğer bir taraftan kamera özelliklerinden bahsedelim. Akıllı telefonun arka kısmında 64 megapiksel ana kamera, 8 megapiksel ultra geniş açı kamera ve ek olarak 2 megapiksel makro kamera yer alıyor. Günlük kullanıcıların yüzünü güldürecek bu özellikleri ön tarafta yer alan 16 megapiksellik selfie kamerası destekliyor.

Realme GT Neo 3T

Realme GT Neo 3T şarj özellikleriyle de dikkat çekiyor. Modelin 12 dakikalık şarj ile yüzde 80 doluluk elde ettiği iddia ediliyor. 80W hızlı şarj desteği bulunan telefon 5000 mAh pil kapasitesine sahip. Snapdragon 870 işlemciye sahip akıllı telefon kutusunda Andorid 12 ve Realme UI 3.0 ile çıkıyor. İki farklı versiyonde gelecek modelin seçenekleri; 8GB RAM ve 128 GB ya da 256 GB dahili depolamadan oluşuyor.

Instagram bazı gönderilerin erişimini kısıtlayacak

Son dönemlerde iki telefonu küresel pazara çıkaran Realme, Realme GT Neo 3T ya da 3’ü Türkiye de satması bekleniyor.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz