Reddit CEO’su: TikTok temel olarak asalaklık!

0
452 Okunma
reddit-ceosu-tiktok-temel-olarak-asalaklik

Son zamanların en çok kullanılan ve gündemde olan uygulaması TikTok için bir yorum da Reddit CEO’su Steve Huffman’dan geldi. Reddit CEO’su ve kurucu ortağı TikTok için ‘temel olarak asalaklık’ dedi.

Uygulama içinde çekilen değişik tarzda eğlence videoları sürekli sosyal medyada gündem oluyordu.Hatta son 10 yılın en çok kullanılan ve indirilen uygulamaları listesinde ilk 10’a girmeyi başarmıştı. Çoğu zaman eleştiri de alan uygulama ve videolar için kullanıcılar tarafından oldukça fazla yorum yapılıyor. Bunun yanında SnapChat CEO’su Evan Spiegel TikTok’un Instagram’ı geçeceğini iddia etmişti.

Şimdi ise sosyal bir haber sitesi olan Reddit’in CEO’su TikTok hakkında konuştu. Kullanıcılar tarafından da haberlerin yazılıp oylanarak anasayfada gösterildiği platformun CEO’su Steve Huffman TikTok için ‘temel olarak asalaklık’ yorumunda bulundu.

reddit-ceosu-tiktok-temel-olarak-asalaklik-1

Reddit CEO’su TikTok için eleştiriler yaptı

TikTok’un yenilikleri hakkında kısa bir konuşma sırasında Huffman, Silikon Vadisi girişimlerinin uygulamadan öğrenecekleri bir şey olduğu fikrini zorladı. Konuşma, Lightspeed Venture Partners ve Lessin’in VC firması Slow Ventures tarafından düzenlenen “Social 2030” adlı bir günlük konferans için toplanan büyük bir Silikon Vadisi yatırımcıları ve girişimcileri önünde  yapıldı. Etkinlik, sosyal uygulamalardaki alanın önümüzdeki on yılını şekillendirecek eğilimleri vurgulamayı ve tanımlamayı amaçladı.

Huffman yaptığı yorum hakkında “Belki bundan pişman olacağım, ama onlarla bu düşünme seviyesine bile ulaşamıyorum” ve “Bu uygulamaya temelde asalak parazit olarak baktığım için kullandıkları parmak izi teknolojisi gerçekten dehşet verici ve telefonuma böyle bir uygulama yükleyemedim.” dedi. Daha sonra “İnsanlara aktif olarak ‘Bu casus yazılımları telefonunuza yüklemeyin’ diyorum.” diye ekledi.

Steve Huffman tarafından yoğun eleştiri alan uygulama TikTok epeydir gündemde. Sosyal medya uygulaması etkinlik boyunca da sıcak bir tartışma konusuyken Lessin, uygulamanın bir dizi önemli yenilikler yaptığını iddia etti ama Huffman etkinlikte uygulama hakkında derin eleştirilerini sunan birkaç kişiden biri oldu. 

Microsoft’un corona virüsü nedeniyle satışları tahminlerin altında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz