RedmiBook Air 13 tanıtıldı! İşte fiyatı ve özellikleri

0
670 Okunma
RedmiBook Air 13 özellikleri ve fiyatı

Dizüstü bilgisayar sektörüne ince modellerle giriş yapan Xiaomi Redmi, şimdi ise karşımıza RedmiBook Air 13 ile çıkıyor. Xiaomi imzalı RedmiBook Air 13 özellikleri ve fiyatı ile karşımızda:

RedmiBook Air 13 özellikleri ve fiyatı

RedmiBook Air 13 ozellikleri ve fiyati

Xiaomi’nin alt markası olarak karşımıza çıkan Redmi, bütçe dostu olarak tanıttığı dizüstü bilgisayarlarına bir yenisini daha ekliyor. Şık tasarımıyla Huawei MateBook ve Apple’ın MacBook’una benzeyen dizüstü bilgisiyar özellikleriyle de dikkat çekiyor.

RedmiBook Air 13’ün ince bir tasarıma sahip olduğu görülüyorken buna ek olarak 1.05 kg ağırlığında ve metal bir kasa üzerine kurulu bir dizüstü var karşımızda. 13.3 inç bir ekrana ve 2560×1600 piksellik 300 nit parlaklığa sahip. Air 13 gücünü 10. jenerasyon Intel Core i5-10210Y işlemciden alıyor olmasının yanında bir de 8 GB ve 16 GB RAM seçeneklerine sahip. Bunun yanında bilgisayarın bağlantı tarafında Wi-Fi 6 ve Bluetooth 5.1 destekleri bulunuyor.

RedmiBook Air 13 ozellikleri ve fiyati-01.jpg

Bilgisayarda büyük bir batarya bulunuyor ve bu aktif kullanımda 8 saatlik bir kullanım ömrü sunuyor. 65W USB-C şarj cihazıyla gelen dizüstü, bunun yanında bünyesinde iki adet USB-C port girişi ve 3.5 mm kulaklık girişi bulunduruyor.

İnce ve şık tasarımıyla dikkat çeken dizüstü bilgisayar şu anda sadece Çin için tanıtıldı. Yani küresel pazarda ne olur bilemiyoruz ancak 8 GB RAM’li versiyonu 705 dolar seviyesinde seyrederken, 16 GB RAM’li versiyonu karşımıza 748 dolar gibi bir fiyatla çıkıyor.

Dünyada bir ilk: Xiaomi imzalı ilk saydam televizyon

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz