Reels’a etkileşimi arttıracak yeni özellik geldi

0
148 Okunma
Instagram reels Add yours

Meta şirket çatısı altında yer alan Instagram ve Facebook yeni bir özelliğe imza attı. Reels tarafında yapılan bu yenilik ile kullanıcıların etkileşimleri artacak. İşte detaylar.

Reels’a “Add Yours” özelliği eklendi

Instagram Add yours 2

Sosyal medya platformlarının birbirleri arasındaki rekabetten genellikle güzel sonuçlar çıkıyor. TikTok tarafında görmeye alışık olduğumuz kısa videolar uzun bir süre önce Reels adı ile Instagram’a geldi. Facebook tarafına da eklenen bu video seçeneği kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Akımlar, günlük vloglar gibi farklı içeriklerin çıktığı Reels videolarına yeni bir özellik daha eklendi. Geçtiğimiz aylarda Hikayeler için eklenen “Sen de ekle” benzeri bir özellik artık Reels için de geçerli olacak. Bahsi geçen özellik için Reels videolarınıza “Add Yours” etiketini ekleyerek arkadaşlarınızı eğlencenize davet edebileceksiniz. Hikayeler kısmında da oldukça beğenilen bu özellik kısa sürede yayıldı ve kullanılmaya başlandı. Şimdi aynı özelliği kısa videolarda da görüyor. Bu detay sayesinde kullanıcılar arasında etkileşim daha hızlı artıyor. Aynı zamanda belli bir etikete ait içeriklere ulaşmak daha kolay hale geliyor.

Reels özelliği yalnızca Instagram tarafında yer almıyor. Aynı zaman da Facebook kullanıcıları da bu özellikten yararlanabilecek. Meta şirketler grubu platformlar arasındaki ilişkiyi güçlendirmek için geçtiğimiz aylarda bazı düzenlemeler yapmıştı. Bunlardan bir tanesi de Instagram kullanıcılarının Facebook tarafında kolayca Reels göndermesi ile alakalı. Şirket, iki platformunda başarısını birleştirerek etkinlik alanını arttırmaya çalışıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz