TikTok, Facebook ve Instagram ile ilişkiyi güçlendiriyor. Yeni özellik geldi!

0
211 Okunma
TikTok Instagram ve Facebook

Popüler sosyal medya platformu TikTok, etkileşimi arttıracak yeni özelliğini kullanıma sundu. Platformlar arası rekabetten doğan hikaye paylaşım özelliği, diğer sosyal medya kanallarında paylaşılabilecek. İşte detaylar.

Reklamlı Netflix aboneliğinden yeni detaylar ortaya çıktı! en sevilen özellik olmayacak

TikTok, hikaye özelliğini geliştiriyor!

Genç kesimin gözdesi olan TikTok, sunduğu özellikler ile diğer platformlara da örnek oldu. Instagram ve Facebook tarafına taşınan Reels özelliği tek taraflı bir alışveriş değil. Aynı şekilde TikTok’ta 24 saat süreli paylaşımlar için kapı açtı. Platform kullanıcılarının severek kullandığı bu özellik gelişmeye devam ediyor. Birçok ülkede kullanıma açılan özelliğe yeni bir detay eklendir. Artık TikTok’ta paylaşılan hikayeleri; Facebook ve Instagram kullanıcıları ile direkt paylaşabileceksiniz.

Biliyorsunuz ki Meta şirketler grubu kendine ait platformlarda rakibi TikTok’un içeriklerini istemiyor. Fakat TikTok bu konudaki geliştirmelerine hız kesmeden devam ediyor. Şimdilik test süreci ile başlayacak özelliğin yaygınlaşması ile Instagram ve Facebook tarafında bolca içerik görebiliriz. Geçtiğimiz günlerde rakip içeriklerinin yerine kendi video ve Reels içeriklerinin olmasını isteyen Instagram, özelliğin dozunu kaçırmıştı. Kullanıcılardan büyük tepki toplan TikTok benzeri tam ekran görünüm tepkilerin ardından geri çekildi. Platformlar arasındaki bu rekabet bazen kullanıcıların canını sıkabiliyor.

TikTok’tan yapay zeka destekli efekt

Son dönemlerin trend özelliği haline gelen metinden görsele çevrime, TikTok’a geldi. Geçtiğimiz günlerde duyurusu yapılan bir efekt ile artık metin yazarak kendinize arka plan oluşturabileceksiniz. Yapay zeka desteği ile geliştirilen bu özelliği Al Greenscreen efekti ile deneyimleyebilirsiniz. Detaylar için buraya tıklayın!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz