Ruhu müzikten beslenenlere özel en iyi pikap önerileri

0
290 Okunma
en iyi pikap önerileri

Müzik dinlemek herkes için aynı şeyi ifade etmez. Bazı insanlar için sadece bir sesken, kimileri için her daim bir sanattır. Günümüzde gelişen teknoloji ile aradaki farklar kapatılmaya çalışılsa da hiçbir şarkı direk canlı duyulan kadar haz vermez. Bu keyfi yaşamanın en benzer yolu plaklardan geçiyor. Plakları bize sunan önemli araçlar ise pikaplar. Görüntüsü ve sunduğu hizmetler ile evlerde başköşeye yerleştirmek isteyeceğiniz en iyi pikap seçeneklerini sizler için hazırladık. İşte listemiz.

Kadınların hayır diyemeyeceği en iyi Sevgililer Günü hediye önerileri

En iyi pikap önerileri

Ruhunu müzik ile doyuran bu anların kıymeti bilen herkesin sahip olmak isteyeceği en iyi pikapları listeledik. Fiyat aralığı oldukça geniş olan bu ürünlerin ayrıntılı özelliklerine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Lenco Retro Pikap

en iyi pikap önerileri

Göz dolduran tasarımı ve üstün performansı ile karşımıza çıkan pikap, evinize eski havaları getiriyor. Antika eserleri andıran tasarımının altında; CD çalar, USB ve FM radyo gibi özellikleri de bulunan bu ürün uzaktan kumanda ile yönlendiriliyor.

ION Mustang Lp Pikap Kırmızı

Adeta bir tasarım harikası olan bu ürün evinize renk katacak. Plak çalma özelliğinin yanı sıra USB bağlantısı ve AM/FM Radyo özellikleri bulunan ürünle istediğiniz her türden müziği dinleyebilirsiniz.

Classic Phono Ahşap Pikap

en iyi pikap önerileri

Minimal tasarımı ve çantalı yapısı ile daha çok bir dekoratif eşyayı andıran bu ürün plaklarınızı ve dijital müziklerini dinlemenize imkan tanıyor. Ayrıca bu ürün ile plaklarınızı dijital MP3’e çevirmeniz de mümkün.

Mikado Nostalgia Müzik Kutusu

en iyi pikap önerileri

Plaklarınız tadını çıkarmanın yanı sıra Bluetooth ve USB gibi destekleri de bulunan pikap; yer kaplamayan ve taşınabilir yapısıyla oldukça kullanışlı. Özel deri kutusu ve çanta yapısı sayesinde ürünü istediğiniz tüm ortamlarda kullanabilirsiniz.

Record Master Retro Pikap

Taşınabilir görüntüsünün yanı sıra gerçekten her yere taşıyacağınız bir pikap eriyorsanız; en uygun fiyatlı ve iyi tercihlerden birisi. Şarj özelliği sayesinde elektrik bağlantısı olmadan da kullanabileceğiniz bu ürün; tüm açık hava etkinliklerinizde size eşlik edecek.

Gdl Retro Çanta Pikap

en iyi pikap önerileri

Bir önceki önerimizde olduğu gibi şarjlı bir pikap arıyorsanız bu seçeneğe de göz atmalısınız. Taşınabilir çanta yapısı, şarj özelliği ve ayrıca Bluetooth özelliği sayesinde size her anlamda eşlik edecek bir pikap.

KTOOLS Nostalgie Pikap

Daha uygun fiyatlara plak dinlemek istiyor fakat farklı işlevlerde arıyorsanız bu seçeneği değerlendirmelisiniz. Plak çalmanın yanı sıra Aux bağlantısı yer alıyor. Bu sayede dijital hizmette sunabilen bu pikap ayrıca Bluetooth özelliğine sahip.

Urban Sound Retro Pikap

en iyi pikap önerileri

Kısıtlı bir bütçeniz var fakat bu güzellikten de geri kalmak istemiyorsanız tam bir f/p ürünü ile karşı karşıyasınız. Üstelik bu üründe Bluetooth ve MP3 çalma desteği de var.

Tüm ürünlerin fiyat bilgilerine ve detaylı özelliklerine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz