Sağlıklı yaşama yeni adım: Beko HarvestFresh

0
207 Okunma

Dünyanın dört bir yanından teknoloji devleri, IFA 2019’da yeni teknolojilerini sergiliyor. Bunlar arasında ülkemizden de üretiler yer alıyor. Sağlıklı yaşamı destekleyen teknolojilerini sergileyen Beko da bunlardan biri. Beko HarvestFresh teknolojisi ilk kez bu fuarda tanıtıldı.

Beko HarvestFresh ile vitaminler koruma altında

IFA 2019 kapsamında sağlıklı yaşama yardımcı ürün ve teknolojilerini sergileyen Beko, HarvestFresh isimli yeni teknolojisini karşımıza çıkardı. Bir buzdolabı teknolojisi olan HarvestFresh, gün ışığı döngüsünü taklit ediyor. Meyve ve sebzelerin hasat edildikleri günkü gibi taze kalmalarına yardımcı olan teknoloji, aynı zamanda yiyeceklerin içindeki vitaminleri de koruyor.

Buzdolaplarının sebzelik bölmesine yerleştirilen inovatif aydınlatma teknolojisi ile meyve ve sebzelerin vitamin değerleri korunuyor. A ve C vitamin içeriğinin uzun süre korunmasına yardımcı olduğu araştırmalar tarafından ortaya konan teknoloji, 2020 yılında piyasaya sunulacak buzdolabı modellerinde yer alacak.

Şirket ayrıca EverFresh+ teknolojisini de bu fuarda tanıtıyor. Bu teknoloji buzdolabının sebze bölmesindeki sıcaklık değişimini minimuma indirir ve hava kanalları sayesinde en doğru nem seviyesinin ayarlanmasını sağlayarak, meyve ve sebzelerin tazeliğini 3 kata kadar daha uzun süre, yaklaşık 30 güne kadar korumanızı sağlar.

Combi Steam teknolojisi de tanıtılan teknolojiler arasında yer alıyor. Klasik fırın ile buhar kombinasyonunu tek bir tasarımda bir araya getiren çok fonksiyonlu fırın; tavuk, balık, sebze veya ev yapımı çıtır çıtır kabarmış bir ekmek olsun hazırlamak istediğiniz her bir yemek için en uygun pişirme yöntemini seçmenize imkân veriyor.

Ayrıca AutoDose ve AquaTech, Vakum Blender, Beko Çorba Makinesi, Power Blender, Slow Juicer ve Cosmopolis serisi de Beko’nun IFA 2019 standında tüketicileri bekliyor.

140 ülkede faaliyet gösteren Beko adına konuşan Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer “Önümüzdeki dönemde Beko bayi sayımızı daha da artırmayı hedefliyoruz. Geçtiğimiz aylarda başlattığımız 100 Kadın Bayi projemizle kadın bayi ekosistemimizi de genişletiyoruz. Altı ay içinde 600’ü aşkın kadın girişimci bayilik için başvurdu, bugüne kadar 14 bayiyi açtık. Beko hem Türkiye hem de dünyada büyümeye devam ediyor” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz