Samsung’un akıllı saatlerindeki ilginç uygulama

0
335 Okunma
Samsung akıllı saatlerdeki ilginç uygulama

Akıllı saat pazarında özellikle Samsung, Huawei ve Apple arasında önemli bir rekabet yaşanıyor. Birbirinden farklı özellikte sunulan akıllı saatler her bütçeye hitap eden şekilde sunulabiliyor. Yine de Samsung ve Apple bu konuda liderliği elde tutuyor. Özellikle Android olan cihazlarda Samsung tercihleri yüksek gibi duruyor. Bunun yanında popüler akıllı cihazlara imza atan şirketten akıllı saatlere yönelik ilginç bir uygulama geldi.

Samsung akıllı saatlerdeki ilginç uygulama

Samsung akıllı saatlerdeki ilginç uygulama

Akıllı saatler konusunda başarısından bahsettiğimiz Samsung’un Corona virüsü sonrası ortaya çıkan ilginç uygulamaları arasında el yıkama hatırlatıcısı ve zamanlayıcı uygulamasının eklenmesi oldu. Özellikle bu salgın döneminde el yıkama ve hijyen kurallarının tekrar gündeme gelmesiyle bir akıllı saatin bu gibi hatırlatıcı uygulamalara yer vermesi tekrar önem kazanıyor.

Bildiğiniz gibi akıllı saat ve telefonlarda genellikle günlük su içme hatırlatıcısı bulunuyor. Salgın günlerinde ise el yıkamanın önemi bir kez daha ortaya çıktı. Bununla birlikte Samsung’un bu uygulamasını açtığınızda elinizi yıkarken 25’ten geriye saymaya başlıyor ve elinizi doğru sürede yıkamanızı sağlayan yönlendirmeleri yapıyor.

El Yıkama” adı verilen uygulama, size el yıkama için 25 saniyelik bir zamanlayıcı sunuyor. Samsung, musluğu açmak ve ellerinize sabunlamanız için o zamanlayıcının ilk beş saniyesini kullanmanızı ve ardından ellerinizi suyun altında yıkamak için sonraki 20 saniyeyi kullanmanızı istiyor.

Söz konusu uygulama yeni eklendi ve ücretsiz olarak indirilebiliyor .

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz