Zoom’a büyük darbe geliyor: Google Meet ve WhatsApp

0
420 Okunma

Zoom şu an birçok şirketin çalışanlarıyla haberleşmesi için kullandığı uygulamalar arasında yer alıyor. Her ne kadar güvenlik açığı ve diğer başka sorun haberleriyle gündeme gelse bile yine de uygulamaya talep oldukça yüksek. Zoom yöneticilerini bile şaşırtan uygulamanın başarısının karşında önemli rakipler kazanmaya başladı: Google Meet ve WhatsApp.

Zoom toplantılarını manipüle edenler

Zoom alternatifi uygulamalar

Bildiğiniz gibi birçok uygulama sayesinde görüntülü görüşme veya toplantılar yapılıyor ancak karantina döneminde birden fazla kişinin aynı anda görüşme yapma durumları karşımıza çıkıyor. Bu nedenle birçok uygulamada bulunan kişi sayısının az olması insanların Zoom’u tercih etmesine neden oluyor.

WhatsApp ve değişen adıyla Google Meet, Zoom uygulamasına darbe indirmek için yeni özellikler kazanıyor. Bu kapsamda Google Meet ve WhatsApp video konferans uygulamaları, önümüzdeki haftalarda dikkate değer birkaç güncelleme alacak. Bu güncellemeler ile birlikte uygulamalarda yer almayan bazı özellikler kazanılmış olacak.

Google Meet, arama kalitesi iyileştirmeleri ve yeni ekran paylaşma seçeneklerinin yanı sıra Zoom benzeri bir düzen kazanacak bunun yanında ise WhatsApp sesli ve görüntülü aramalarda maksimum kişi sayısını artıracak. Bu sayede Zoom’un en tercih edilen yönlerini bu popüler uygulamalar da kazanmış olacak.

Zoom görüntülü konuşma uygulamasına alternatifler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz