Samsung’dan, iPhone 12’ye karşı kablosuz kulaklık hazırlığı!

0
479 Okunma
Galaxy S21 serisi yeni kablosuz kulaklık ile geliyor!

2020 yılını geride bırakmamıza iki aydan kısa bir süre kalırken, Samsung Galaxy S21 serisi hakkında daha fazla sızıntı ortaya çıkmaya başladı. Her yıl Şubat ayında tanıtımı gerçekleştirilen Galaxy S serisi bu kez Ocak ayında karşımıza çıkacak. Samsung’a yakın kaynaklar tarafından paylaşılan bir rapora göre şirket, iPhone 12 karşısına kablosuz kulaklık hamlesiyle çıkılacak.

Galaxy S21 kutusundan Galaxy Buds Beyond çıkabilir

Bilindiği üzere Apple, iPhone 12 serisinin kutusundan şarj aleti ve kulaklığı çıkardı. Lansman sonrasında bu durumla dalga geçen Samsung ise Ocak ayında tanıtımını gerçekleştireceği Galaxy S21 serisi telefonların kutusundan, standart hale gelen AKG kablolu kulaklıkları çıkararak kablosuz kulaklık ile kullanıcıların karşısına çıkabilir.

Galaxy Buds Beyond

İddialara göre Galaxy Buds Beyond olarak adlandırılan yeni kulaklık cihazların kutusundan çıkacak. Ancak bu kulaklığın Galaxy Buds+ ile kıyaslandığında hangi farklara sahip olduğu bilinmiyor.

Bugüne kadar Galaxy Buds serisi kulaklıkları sadece ön sipariş veren kullanıcılara ücretsiz olarak sunan Samsung’un, iPhone 12 karşısında böyle çılgın bir adım atıp atmayacağını ilerleyen günlerde hep birlikte göreceğiz.

Apple One More Thing etkinliğinde neler duyuracak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz