Samsung’dan şeffaf ekranlı akıllı telefon tasarımı

0
720 Okunma
Samsung şeffaf ekranlı akıllı telefon patenti

Samsung’un aldığı yeni bir patent akıllı telefon pazarında farklı bir tasarıma işaret ediyor. Şeffaf ekranlı bir akıllı telefonun üzerinde çalışacağı söylenen Samsung için aldığı patente yönelik bir tasarım paylaşıldı. LetsGoDigital tarafından görselleştirilen bu patent tasarımı, gerçekten de ilginç görünüyor. Samsung şeffaf ekranlı akıllı telefon patenti hakkındaki detaylara bakalım:

Samsung şeffaf ekranlı akıllı telefon patenti aldı

Oppo ve Huawei taraflarından gelen ilginç patentlerin ardından şimi de Güney Kore merkezli Samsung’dan yeni ve ilginç bir patent başvurusu geldi. Bu patent başvurusuna göre teknoloji devi şeffaf ekranlı bir telefon ile karşımıza çıkabilir. LetsGoDigital de ortaya çıkan patent çiziminden yola çıkarak şeffaf ekranı bir telefon tasarımı ortaya çıkarttı. Samsung tasarım çizgisine bağlı kalan LetsGoDigital’in bu tasarımı gerçekten farklı duruyor.

Samsung şeffaf ekranlı akıllı telefon patenti

Bu telefonun şu an için üretilmesi söz konusu değil ancak ilerleyen yıllarda neden olmasın?

Hatırlatmak gerekirse, Xiaomi geçenlerde saydam bir akıllı telefon duyurmuştu ve oldukça dikkat çekmişti. Diğer teknoloji devlerinin de bu konuya büyük bir ilgisi var. Söz konusu tasarım üzerinde LG de bu konuda çalışmalar sürdürüyor.

Pazar karışıyor: Samsung Galaxy Fit 2 tanıtıldı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz