Pazar karışıyor: Samsung Galaxy Fit 2 tanıtıldı!

0
642 Okunma
Samsung Galaxy Fit 2 ozellikleri

Akıllı bileklikler uygun fiyata iyi özellikler sunmasıyla teknolojiseverlerin dikkatini çekiyor. Haliyle teknoloji devleri de yeni akıllı bilekliklerini piyasaya sürüyor. Samsung Galaxy Fit 2 ile pazardaki en güçlü rakip olan Xiaomi’yi gözüne kestirmiş olabilir zira Fit 2 adeta Mi Band tarafına meydan okuyor. Samsung Galaxy Fit 2 özellikleri:

Samsung Galaxy Fit 2 özellikleri

Giyilebilir teknoloji özellikle bileklikler ile birlikte önemli kullanıcılara ulaşıyor. Samsung da bir süredir beklenen Samsung Galaxy Fit 2 akıllı bileklik tekrar karşımıza çıktı. Peki cihazın özellikleri arasında neler yer alıyor? Öncelikle bileklik 1,1 inç renkli AMOLED ekrana sahip. Bu ekran özelliklerine ek olarak elbette su geçirmiyor olması, pek çok kategoride aktivite takibinin yapılması, nabız ölçebilmesi ve uyku takibi yapabiliyor olmasını da ekleyebiliriz.

Samsung Galaxy Fit 2 özellikleri

Akıllı bileklik 159 mAh piliyle kullanıcılara 15 günlük bir kullanım sunuyor. Nabız ve uyku takibi gibi pil tüketen aktiviteleri daha az kullanır ya da kullanmazsanız 15 günlük pil ömrü 21 güne kadar uzuyor.

Hem iOS hem de Android telefonlarla kolaylıkla bağlantı kurabilen akıllı bileklik, telefon bildirimlerini kontrol etmeyi de sağlıyor. Akıllı cihaz iki farklı renk seçeneği ile kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Akıllı bilekliğin beklenen fiyatı ise 100 dolar.

Akıllı saat mi, akıllı bileklik mi? Xiaomi Mi Band 4 inceleme

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz