Samsung Galaxy A14 4G Tanıtıldı! Ucuz telefon isteyenler için

0
208 Okunma

Samsung Galaxy A serisine bir yenisi daha ekledi. Giriş seviyesi telefon isteyenlerin tercih edeceği telefonun 4G modelini tanıttı. Peki Samsung Galaxy A14 4G teknik özellikleri neler ve tasarımı nasıl? Fiyatı belli oldu mu? İşte detaylar!

Samsung Galaxy A14 4G teknik özellikleri ve tasarımı!

201 gram ağırlığı bulunan Galaxy A14 4G’nin 6.6 inç ekran boyutu bulunuyor . Bu ekran 1080 x 2408 FHD+ çözünürlük ve IPS LCD panele sahip. Siyah, gümüş, yeşil ve gül kurusu renk seçenekleri dikkat çeken telefonun kavisli ekran tasarımı ise oldukça şık. Yan tarafta bulunan parmak izi okuyucu güvenlik tarafından iyi bir performans sergiliyor.

Cihazın arka plastik kapağında bulunan üçlü kamera kurulumu bulunuyor. Bunlar 50 Megapiksel ana, 5 Megapiksel ultra geniş açılı ve 2 Megapiksel makro kamera olarak yer alıyor. Ön tarafta ise bir adet 13 Megapiksel özçekim kamerası var.

Samsung Galaxy A14 4G, gücünü 12 nm fabrikasyon sürecinden geçen MediaTek Helio G80 işlemcisinden alıyor. 6 GB RAM ve 128 GB depolamayla gelen akıllı telefon, yazılım yönünden Android 13 tabanlı One UI 5 işletim sistemiyle kutudan çıkıyor.

5.000 mAh devasa batarya 15W şarjı destekliyor. Fiyatı henüz belirlenmeyen cihazın teknik özellikleri bu şekildeydi. Ülkemize geldiğinde çok pahalı bir fiyat aralığında olmayacağını tahmin ediyoruz. Nasıl buldunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz