Samsung Galaxy Buds Plus kırmızı seçeneği ile gelebilir

0
810 Okunma
Samsung Galaxy Buds+

Bildiğiniz gibi Samsung yeni akıllı telefonlarını tanıttı ve yeni özellikleriyle kullanıcılarla buluştu. TWS kulaklıklarını Galaxy S20 serisi ve Galaxy Z Flip ile birlikte tanıtan Samsung, çok fazla konuşulmasa da Samsung Galaxy Buds Plus kulaklıklarını da söz konusu etkinlikte ortaya çıktı.

Siyah, Mavi, Beyaz ve Kırmızı renklerde geleceği söylenen kulaklıklar için kırmızı renk seçeneği ortaya çıkartılmamıştı. Parlak bir kırmızı renk geleceğini sızıntılar ile ortaya çıkartan Evan Blass, oldukça şık bir kulaklığın bizi beklediğini kanıtlıyor.

Samsung Galaxy Buds+

Samsung Galaxy Buds Plus özellikleri

Galaxy Buds Plus, AKG tarafından ayarlanabilen iki seçenekli hoparlör ile geliyor. Bunların yanında her kulaklıkta 85 mAh pil bulunuyor ve tek şarj ile 11 saatlik çalma süresi sağlanırken şarj kutusunun çalma süresini iki katına çıkarttığı ifade ediliyor. Şarj kutusunun 270 mAh pil gücüne sahip olduğunu belirtelim.

Samsung Galaxy Buds+

Galaxy Buds Plus şu an için mavi, siyah ve beyaz renk seçenekleri ile satın alınabiliyor. Küresel pazarda 150 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olan ürünün Türkiye fiyatı ise 899 TL olarak konumlandırılıyor.

AirPods rakibi Samsung Galaxy Buds

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz