Xiaomi şimdi de akıllı koltuk üretti! İşte detaylar

0
830 Okunma
Xiaomi QIF Geng Elektrikli Koltuk

Xiaomi ürün gamını her geçen gün genişletiyor. Xiaomi’nin alt markasında imzasının olduğu birçok ürün bulunuyor. Bunlar arasında yer alan MIJIA ve Youpin platformları şirketin ilginç ve farklı ürünlere imza atmasını sağlıyor. Şimdi ise karşımıza Xiaomi QIF Geng Elektrikli Koltuk ile çıkıyor. Bir kitle fonlaması olarak piyasaya çıkacak ürünün detaylarına bakalım:

Xiaomi QIF Geng Elektrikli Koltuk

Xiaomi QIF Geng Elektrikli Koltuk İskandinav tarzında

Çin pazarına yönelik olarak hazırlanan bu koltuklar, İskandinav tarzını seven kişilere sesleniyor. 103 derece ile 160 dereceye kadar açılabilir yapıda olduğu belirtilen koltukların, siyah, beyaz ve gri renk seçenekleri bulunuyor. Oturma ve yatma modları gibi farklı seçenekleri bulunuyor ve dereceler ayarlanabiliyor.

Koltuğun malzemesinde ise lateks ve yüksek elastik pamuklu malzemeler kullanmış deniyor. Çok şık ve akıllı olan bu koltuğun oldukça faydalı göründüğünü söylemek mümkün.Chengdu Fun Sleep Technology Co tarafından üretilen 8H adlı koltukta benzer özelliklere sahip ve kitle fonlaması ile piyasaya çıkmıştı. Pazarda başarıyı yakalayan bu koltuklara Xiaomi’den bir ürün katılmış oluyor.

Ürünün fiyat etiketinde ise 225 dolar yazıyor ki bu oldukça iyi bir rakam.

Xiaomi’nin tasarımıyla bir ilki başaran çamaşır makinesi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz