Samsung Galaxy S22 için yeni bir renk seçeneği geldi: Bora Purple

0
363 Okunma
Samsung Galaxy S22

Samsung akıllı telefonlar konusunda zirvede yer alan isimlerden. Her kesimden insana ve ihtiyaca yönelik telefon üreten Samsung, bu özelliği ile oldukça yaygın kullanılıyor. Markanın göz bebeği Samsung Galaxy S22 serisi için bugün bir yeni renk eklemesi daha geldi. İşte kadınların beğeneceği yeni renk, Bora Purple.

Adam Mosseri Instagram hakkındaki eleştirileri yanıtladı: Fotoğraftan vazgeçmiyoruz!

Samsung Galaxy S22 modeli için Bora Purple renk seçeneği duyuruldu

Samsung Galaxy S22

Samsung’un göz bebeği serileri arasında yer alan S22, 3 farklı cihazdan oluşuyor. Benzer tasarım özelliklerine sahip akıllı telefon modeli birbirinden teknik özellikler ile ayrılıyor. Galaxy S22, Galaxy S22 Plus ve Galaxy S22 Ultra yine farklı renk seçenekleri ile satışa sunulmuştu. Satışları hareketlendirmeyi hedefleyen Samsung sevilen seri için yeni bir renk daha ekledi. Bora Purple olarak adlandırılan yeni renk aslında açık mor. Samsung’un farklı modellerinde karşılaştığımız bu renk özellikle kadınlar tarafından tercih ediliyor.

Bu renk şimdilik sadece Samsung Galaxy S22 modeli için eklendir. Henüz S22 ultra ve S22 Plus modelleri için açık mor rengi bulunmuyor. Fakat ilerleyen günlerde serinin diğer modelleri için de aynı şekilde renk güncellemesi yapılacağı duyuruldu. Bu seriye Türkiye de sahip olmak için ödemeniz gereken miktarlar farklı farklı. Her model ve depolama seçeneği için farklı fiyatlara sahip olan cihazın zamlardan sonraki fiyat aralığı 16.999 TL ile 33.999 TL arasında değişiklik gösteriyor.

Yeni renk seçeneği hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlara bekliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz