Samsung Galaxy S9, kamera özellikleriyle dikkat çekiyor!

0
308 Okunma

Samsung, yeni piyasaya sürdüğü Galaxy S9 model akıllı telefonunu Mobil Dünya Kongresi‘nde duyurdu.

İspanya‘nın Barselona şehrinde düzenlenen Mobil Dünya Kongresi‘nde tanıtılan Samsung Galaxy S9‘un özellikleri açıklandı.

Türkiye’den ön siparişlerinin 25 Şubat Şubat tarihinde alınmaya başlandığı telefonun Türkiye fiyatları; 5,199, 5,399, 5.699 şeklinde olacak.  Amerika fiyatı ise 800 dolar civarında olan telefon 64,128 ve 256 GB depolama seçeneğiyle sunuluyor.

Galaxy S9, 4K video özelliği sunuyor

Infinity Display (sonsuz ekran) teknolojisini barındıran telefon, Apple’da sıkıntı çıkaran ‘çentik‘ olayını bir kenara atıyor ve çentiksiz olarak daha geniş ekran deneyimi sunuyor. 5.8 inç ekrana sahip s9; aynı zamanda Galaxy S9 Plus seçeneğiyle birlikte gelirken, bu modeldeki ekran boyutu ise 6.2 inç olarak belirlenmiş durumda.

Kamera özellikleri dikkat çeken akıllı telefonun insan gözünün çalışma prensibinden esinlenilerek hazırlanıldığı yetkililer tarafından belirtilirken, 960 fps ağır çekim video kaydı seçeneği de yer alıyor. Ana kamerası 12 MP olarak belirlenen telefonun ön kamerası ise 8 MP.

Arka kamerası 4K video kaydı özelliğini de bulunduran s9’un ön kamerası ise 1440p video kaydı yapıyor. Kamera aynı zamanda, faz algılamalı otofokus ile birlikte geliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz