Samsung Galaxy SmartTag satışa çıktı

0
436 Okunma
Samsung Galaxy SmartTag

Geçtiğimiz ay yapılan Unpacked 2021 etkinliğinde Samsung birçok ürününü tanıttı. S21 ailesi, kulaklık ve SmartTag ilgiyle takip edildi. Ürünlerin satışları hemen başlamıştı fakat SmartTag henüz Türkiye’de satılmıyordu. Bugün itibari ile Türkiye satışları başladı. 

Samsung Galaxy SmartTag fiyatı ve özellikleri

Samsung Galaxy SmartTag

Özellikle unutkan insanların ilgisini çeken bu ürün valiz, anahtarlık, çanta gibi ürünlerinizin kaybolmamasını sağlıyor. Ev, iş hayat yoğunluğu kimi zaman bizleri daha unutkan yapabiliyor. Özellikle de çocukla birlikte dışarı çıktığımızda bir şeyleri unutmamız ve kaybetmemiz kaçınılmaz hale geliyor. SmartTag bu sorunumuza çözüm olacak nitelikte bir ürün. Akıllı telefonunuza yükleyeceğiniz bir uygulama ile ürünü kullanabiliyorsunuz. Sık kaybettiğiniz ve sizin için değerli olan ürününüze Samsung Galaxy SmartTag cihazınızı takarak telefon uygulaması ile eşleştiriyorsunuz. Daha sonra ürünü bulamadığınızda telefonunuzdan tek bir tuşa basarak cihazın alarm vermesiniz sağlayabilirsiniz. Eğer ses çıkarmasını istemiyorsanız ürünün konumunu da görüntüleyebilirsiniz. Ürünün çok iddialı bir pil ömrü var. Tam 280 gün boyunca hiç şarj etmeden kullanabiliyorsunuz. 

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G özellikleri ve fiyatı

Gelelim Samsung Galaxy SmartTag cihazın fiyatına. Türkiye de merakla beklenen ürün, yurt dışında 29 Dolar gibi bir fiyata satılıyor. Ürün ülkemizde 299 TL’ye satışa çıktı. Biz kadınların kurtarıcısı olabilecek bu ürün ile artık anahtarlarınızı veya çantanızı bir yerde unutmayacaksınız.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz