Microsoft Authenticator ile şifreler otomatik doldurulacak

0
154 Okunma
Microsoft Authenticator

Her girdiğimiz uygulama ve sitede kullanıcı bilgilerimizi tek tek girmek çok yorucu olabiliyor. Kullanıcı adları, şifreler hangi hesapta neyi kullandığımızı unutabiliyoruz. Microsoft Authenticator ile artık bu sorun ortadan kalkıyor.

Microsoft Authenticator şifrelerinizi güvenle saklayacak!

Microsoft Authenticator

Geçtiğimiz yıllarda da benzer şekilde kullanıma sunulan otomatik doldurma işlemlerimizi kolaylaştırıyordu. Google, iOS ve Android tarafında desteklenen bu hizmet artık Microsoft tarafında da kullanılabiliyor. Microsoft Edge ve Google Chrome‘da kullanılabilecek hizmet ile artık şifreleriniz otomatik olarak doldurulabilecek.

Microsoft Authenticator sizden izin alarak şifre ve kullanıcı adlarını kaydedecek. Kaydedilen tüm bilgiler Microsoft hesabınızda güvende kalacak. Özelliği ister telefonda isterseniz de tarayıcınızda kullanabileceksiniz. Google Chrome tarafında özelliği kullanmak için bir eklenti yüklemeniz gerekecek. Eklentiyi kurmak için Chrome Web Mağazasına buradan ulaşabilirsiniz.

Uzaktan çalışmayı kolaylaştıracak Microsoft Viva duyuruldu

Eklentiyi yükleyip şifreler kısmında izin verdiğiniz şifreleri otomatik doldurmaya ekleyebileceksiniz. Microsoft Authenticator sayesinde tüm platformlarda şifrelerinizi otomatik olarak doldurabileceksiniz. Eğer geçmişte diğer hesaptaki şifrelerinizi bu platforma aktarmak istiyorsanız bu da mümkün. Bu işlemi uygulama üzerinden yapabileceğiniz gibi manuel olarak CSV dosya aktarımıyla da gerçekleştirebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz