MINI serisi yenilenmiş tasarım ile geliyor

0
518 Okunma
2021 MINI serisi

Tasarımıyla daha çok kadınların beğendiği MINI serisi 2021 yılına yenilenmiş 3 araç ile giriyor. 2021’in ikinci çeyreğinde Türkiye’deki sevenleri ile buluşacak olan yeni serinin 3 farklı modeli var. 3 Kapı, 5 Kapı ve Cabrio modelleri yeni tasarımları ile sevenleri ile buluşacak.

MINI modelleri yenileniyor

MINI

3 Kapı, 5 Kapı ve Cabrio olmak üzere 3 farklı modeli bulunan MINI’nin yenilenmiş tasarımı daha dinamik ve sportif bir görüntüye sahip. Bu 3 modelin kendine has özellikleri korunurken yeni tasarım anlayışı tüm araçlarda kullanılmış. Modelin kendine özgü yuvarlak farları yeni tasarımda da korunmuş. Biraz daha genişletilen yuvarlak farlar radyatör ızgaralar ile daha bütünleşik hale getirilmiş. Sis farlarını yerlerine dikey hava girişlerini yerleştiren MINI, plaka kısmında da tasarımla aynı renk kullanıyor. Arka far kısmında sis lambaları yerine led ışıklandırmalar kullanılmış. Bu kullanım cihazın daha teknolojik ve gelişmiş görünmesine destek oluyor. Çamurluklarında da daha modern tasarıma giden araç 5 farklı jant seçeneği de sunuluyor. 

Justin Bieber elektrikli Rolls Royce aracı ile dikkat çekti

Yenilenen süspansiyon bu kez Hatcback modelinde kullanılıyor. Yenilenmiş adaptif süspansiyon sayesinde daha konforlu bir ürüş deneyimi yaşatacak. Tavan renkleri konusunda söz hakkını kullanıcıya bırakmayan marka, bir yeni renkle birlikte skalasını genişletmiş. Jet Black, Aspen White ve Melting Silver renklerinin yanı sıra John Cooper Works için özel olarak tasarlanan Chili Red rengide artık tasarımda yer alıyor. Tavanda yenilenen tek şey renkler değil. Aynı zaman da yeni bir tasarım olan Multitone Tavan yer alıyor.  Renk konusunda bir yenilikte araç seçeneklerinde karşımıza çıkıyor. Metalik Rooftop Grey ve Island Blue renklerine ilave olarak, ilk etapta Cabrio’yla gelen Zesty Yellow seçeneği 3 Kapı ve 5 Kapı’da 2021 yılının son çeyreğinde karşımıza çıkacak.

MINI’nin yenilikleri sadece dış tasarım ile ilgili değil. Aynı zaman da aracın iç kısmında da bir takım değişiklikler var. Daha geniş dokunmatik ekran ve azaltılmış krom malzemelerle yeni seri daha farklı bir görünüm kazanmış.

Erkekler tarafından da tercih edilen MINI serisi tasarım ve daha küçük gövde yapısı ile kadınların fazla tercih ettiği araçlar arasında yer alıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz