Thor: Love and Thunder yeni tanıtım fragmanı yayınlandı!

0
185 Okunma
Thor Love and Thunder 2

Marvel fanlarının yakından takip ettiği Thor: Love and Thunder filmi için yeni bir tanıtım fragmanı yayınlandı. Uzun süredir beklenen filmin bu ikinci fragmanı oldu. İşte detaylar.

Thor: Love and Thunder filmi tanıtım fragmanı

Film dünyasındaki hareketlilik sürüyor. Uzun bir süredir heyecanla beklenen Thor karakterine yeni bir film daha geliyor. Marvel Cinematic Universe dünyasının en önemli karakterlerinden olan Thor; Love and Thunder ile karşımızda olacak. Heyecanlı bekleyiş için hedef 8 Temmuz tarihi. Yaklaşık iki ay sonra gösterime girecek olan filmin bugün ikinci tanıtım fragmanı yayınlandı. Fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Türkiye’deki hayranlarında merakla beklediği film Marvel’ın en eğlence dolu karakterlerinden birini konu alıyor. İlk fragmanın aksine daha ön planda olan Dişi Thor, hayranların gözünden kaçmamıştır. Filmde; Chris Hemsworth, Christian Bale, Natalie Portman, Tessa Thompson ve Chris Pratt yer alacak. Bu film şimdiye kadar yayınlanan dördüncü Thor filmi olacak. Yönetmen koltuğunda Taika Waititi’nin oturduğu film; tüm dünyada heyecanla bekleniyor.

Daha önce bu film serisini izlemediyseniz yeni film yayınlanmadan heyecana ortak olabilirsiniz. İlk olarak 2011 yılında yayınlanan Thor filmi sıralamasını şu şekilde;

  • Thor – 2011
  • Thor: Karanlık Dünya -2013
  • Thor: Ragnarok – 2017
  • Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü – 2022

Film serisi için sıralama bu şekilde. 8 Temmuzda yayınlanacak olan Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü (Thor: Love and Thunder) filminde diğer hayranlara eşlik edebilmek için önceki filmleri mutlaka izleyin.

TikTok’a ücretli abonelik sistemi geliyor!

Sizin en beğendiğiniz Thor filmi hangisi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz