Samsung imzasında korkutucu robot köpek konsepti

0
344 Okunma
robot köpek konsepti

Samsung birçok yenilik ile karşımıza çıkmaya başladı. Daha yeni lityum iyon bataryalara alternatif olarak potasyum bataryalarını tanıtan teknoloji devi, akıllı telefonlar için de farklı konseptler denemeye başladı. Bunun yanında farklı tasarım konseptleri de karşımıza çıkıyor. Robot teknolojisi tahmin edildiği kadar hızlı ilerlemiyor ancak yine tasarımcılar farklı konseptler ile karışımıza çıkabiliyor. Samsung tasarım çizgisiyle hazırlanan korkutucu robot köpek konsepti gerçekten de ilginç duruyor.

robot köpek konsepti

Korkutucu robot köpek konsepti Black Mirror’daki Metalhead bölümü gibi!

Teknoloji etrafında gelişen distopyaları anlatan Black Mirror, Metalhead adlı bölümünde yer alan robot köpeklere benzeyen bu konsept o kadar sert çizgilere sahip değil. Samsung imzası atılan robotların dış iskelet yapısının lateks veya silikon gibi yumuşak bir dokuda düşünüldüğü görülüyor. İç mekanikleriyle de oldukça farklı bir işleyişi içinde barındıran bu konsepti düşünen tasarımcı Gaetano De Cicco.

robot köpek konsepti

Dünyayı ele geçirecek gibi duran ama aynı zamanda belki de evde bir yardımcı olacak şekilde tasarlanabilecek bu robot köpekler ilk halleriyle korkutucu görünüyor. Yapay zeka ile destekleyeceği düşünülen bu robot köpekler şu an için konsept olarak kalsa da kim bilir belki ileride karşımıza çıkabilir.

Çocuğunuz için öğretici olacak bir robot: Clicbot

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz