iPad spor salonu tecrübesini eve taşıyor

0
587 Okunma
iPad spor salonu tecrübesini eve taşıyor

Corona virüsü salgını birçok kişinin evden çalışmaya başlamasına neden oldu. Bu nedenle insanların evden çalışma sistemine alışırken pandemi ilan edilen Corona virüsü, dışarıya çıkan insan sayısının da düşmesine neden olacak. Evde spor rutini oluşturmak isteyenler için iPad spor salonu tecrübesini eve taşıyor.

iPad spor salonu tecrübesini eve tasiyor

iPad spor salonu tecrübesini eve taşıyor

Bu noktada insanların sıklıkla gittiği ve sosyalleşmenin yoğun olduğu yerlere gidenlerin sayısında önemli bir azalma yaşanacak. Spor salonları, kütüphaneler ve eğlence mekânları sosyalleşme alanları ve aynı zamanda salgının yayılmasını hızlandıracak mekânlar olmasından dolayı tehlike arz ediyor. Evdesiniz diye de spor yapmaktan vazgeçmek zorunda değilsiniz.

Echelon Connect Bike, iPad ile entegre çalışarak size spor salonu tecrübesi sunuyor. Bu koşu bisikleti bir model dışında hepsinde ekran olarak iPad kullanmayı sağlıyor. Böylelikle fitness ilerleyişinizi iPad ekranından takip edebiliyorsunuz. En güzel yanı ise mobil uygulaması ile uyumlu olan bu cihazın ”spor salonundaymış” gibi hoca ile çalışıyormuşçasına bir his vermesi.

Ekrandan takip edebileceğiniz dersler ile spor yapmak çok daha pratik hale geliyor. Mobil uygulaması üzerinden yaktığınız kalori, koşu süreniz ve diğer verilerinizi kontrol edebiliyorsunuz.

Dışarıya daha az çıkmamız gereken şu günlerde evde kendi spor rutinlerinizi teknolojik aletler ile oluşturabiliyor olmak, alternatif yollar sunuyor.

Teknolojik spor salonu (vLog)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz