Çocuğunuz için öğretici olacak bir robot: Clicbot

0
797 Okunma
öğretici bir robot

Çocuklar için oldukça öğretici bir robot olarak karşımıza çıkan Clicbot, kodlamadan oyunlara birçok şeyi yapabiliyor. Çocuklar için hem eğlenceli hem de öğretici olan bu robot oldukça faydalı.

ogretici-bir-robot

Öğretici bir robot ile çocuğunuzun gelişimini artırın

Özellikle küçük yaştaki çocukların eğitiminin doğru yaşlarda verilmesi oldukça önemli. Öğrenme süreçlerini hızlandıran teknoloji, bu süreci kontrolden çıkartabiliyor. Ebeveynler çocuklarının oyalaması için ya da ağlayan çocuğunu susturmak için tablet ve akıllı telefonları kullanıyor.

Birçok aile ise bunun çok sağlıksız olduğunu biliyor ancak artık çocuğu bu cihazlardan ayırmak imkansız hale gelmiş durumda. Bunların yanında teknoloji aslında çok da korkutucu değil. Bir fonlama projesi olan Clicbot çocuğunuzun öğrenmesini geliştirmeyi ve kodlama gibi aktiviteleri öğrenmesini sağlıyor.

ogretici-bir-robot-01

Ürünün tasarımını ödülleri olan bir tasarımcı olan Carlos Baena yaptı. Oldukça minimal duran Clicbot, arduino sistemine dayanan bu proje yalnızca çocuklar için yararlı değil sabahlara kahvenizi getirebilecek şekilde de tasarlanabilen bu robot 1000 farklı ayarı ile yaratıcılığı konuşturmak için ideal.

Yürüyebilen, tırmanabilen, dans edip çizim yapabilen bu robot dediğimiz gibi yaratıcılığı oldukça geliştirecek bir cihaz. Mobil uygulamasıyla uyumlu çalışan bu sistem çocukların kodlama öğrenmesini eğlenceli bir hale getiriyor.

Clicbot şu an için 16 gün daha Kickstarter üzerinde fonlama destekçilerini bekliyor olacak. Toplamda 1270 destekçiye ulaşan proje, yaklaşık 645 bin dolarlık bir bütçeye ulaştı bile. Birkaç parçadan oluşan robot, eğer piyasaya çıkarsa 299 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olacak.

Ürünü incelemek isteyenler ise bu bağlantıya tıklayabilir.

Hindistan uzaya insansı kadın robot gönderecek!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz