Samsung, kulaklıklarının iltihaba neden olduğunu doğruladı

0
275 Okunma

Teknoloji devi Samsung’un yeni kablosuz kulaklıklarının kulak iltihabına neden olduğu iddia edilmişti. Şirket sessiz kalmadı ve iddiaların doğru olduğunu bildirdi.

Samsung cephesinden iddialara yanıt

Son zamanlarda birçok Koreli kullanıcı, Samsung’un yeni kablosuz kulaklığını taktıktan sonra kulaklarının iltihaplanma ve kabuklanma gibi semptomlara sebep olduğunu belirtti. Kullanıcılar hastaneye gittiklerinde ise otitis eksterna (dış kulak yolu enfeksiyonu) teşhisi kondu. Samsung, ürünün lansmandan önce uluslararası standart testlerden geçtiğini ifade etti. Bu test ile ürünlerinin tasarımında hiçbir zararlı madde içermediğini belgeleyen Samsung, kulaklıkların kulak içinde olması nedeniyle terleme veya nemin bu tür sorunlara neden olabileceğini belirtiyor.

Şikayetlerin daha çok Galaxy Buds Pro kullanıcıları tarafından geldiği ortaya çıktı. Modelin tasarımıyla ilgili kulak kanalına ve cilde zarar verebileceği söylentilerinin ardından şirket; kulaklığın yapısı nedeniyle enfeksiyon oluşabileceği olasılığını doğruladı. Ayrıca müşterilerine kulaklığı düzenli olarak temizlemelerini ve dezenfekte etmelerini tavsiye etti.

Amazon, sahte ürün satışıyla mücadeleye devam ediyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz