Samsung, sanatseverlerin hoşuna gidecek The Frame TV’yi duyurdu

0
426 Okunma

Samsung, TV izleme deneyimini geliştirmek için; kullanıldığında TV kullanılmadığında çerçeve görünümü oluşturan yeni televizyon modelini duyurdu.

“Açıkken TV, kapalıyken sanat eseri”

The Frame 2021 olarak isimlendirilen televizyon, 43 inçten başlayıp 65 inç’e kadar çıkan çeşitli ekran boyutlarıyla karşımıza çıkıyor ve özelleştirilebilir tasarımıyla dikkat çekiyor. Quantum Processor 4K görüntü motoru ve HDR10+ ile desteklenen The Frame 2021’de renkli çerçeveler bulunuyor.

Sanat modu ile ön plana çıkan televizyon, 1.400‘den fazla sanat eserinden oluşan bir kütüphane sunmakta. Bunun yanı sıra odanızın ortamına göre ses seviyesini ayarlayan SpaceFit Sound desteğine sahip. Çift bant Wi-Fi ve Bluetooth 5.2 kablosuz bağlantı desteği ile gelen Samsung The Frame 2021, 999.99 dolardan başlayan fiyat etiketiyle satışa sunuldu.

samsung-sanatseverlerin-hosuna-gidecek-the-frame-tv-yi-duyurdu-3

Samsung Hindistan Tüketici Elektroniği Online Ticaret Kıdemli Direktörü Sandeep Singh Arora yeni ürünü ile ilgili, “Günümüzde tüketiciler, harika tasarım ve üstün teknolojinin bir karışımı olan ürünler arıyorlar. Evlerini tasarlarken teknolojinin, yaşam tarzlarının ayırt edici ve kişiselleştirmiş öğelerine eklenmesini istiyorlar. The Frame 2021 ile tüketicilerimize özelleştirilebilir çerçeve seçenekleriyle yaşam alanlarını dönüştürmeleri için güç veriyor ve aynı zamanda QLED teknolojimiz aracılığıyla daha iyi bir görüntü kalitesi sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz